Summer Leadership Academy. Cunoaște-i pe trainerii care își vor împărtăși experiența cu tine

collage

American Language Center (ALC), cu susținerea Liceului Teoretic „Spiru Haret”, organizează Summer Leadership Academy (SLA). Proiectul are drept scop cultivarea tinerilor lideri și promovarea acestora în societate.

Proiectul va conține 3 sesiuni săptămânale (Luni, Miercuri, Vineri), a câte 4 ore fiecare. Fiecare săptămână va reprezenta un modul de studiu aparte. Taxa de participare include prânzul, toate sesiunile, materialele de lucru și prezența la un eveniment de follow-up din toamna 2018. Evenimentul se va desfășura între 18 iunie 2018- 13 iulie 2018.

Cunoaște-i mai jos pe câțiva dintre trainerii care vor face parte din Summer Leadership Academy.

#Rocio Enriquez, Peru

speaker 1

 

„Mă numesc Rocio Enriquez, sunt din America de Sud, născută în Peru. Licențiată în științe contabile și financiare, dețin și diplomă de master în contabilitate, taxe și audit. De fapt, în domeniul leadership-ului m-am lansat acum 4 ani în Brazilia, activând într-un ONG pentru copii fără resurse. Am predat lecții despre valori, tradiții, limbi, diversitate. În prezent, fac parte din echipa națională AIESEC-in-Moldova și sunt nerăbdătoare să vă întâlnesc la Summer Leadership Academy”.

#Faraji Hassan, Tanzania

Numele meu este Faraji, născut în Tanzania, am o diplomă de licență în relații publice și marketing. În prezent, sunt președintele AIESEC-in-Moldova. În ultimii 6 ani am lucrat cu AIESEC în Tanzania, Iordania și Moldova. Mai mult, sunt și freelancer- în calitate de Coordonator al Programului de Schimb al Consiliilor Americane din Moldova. Am avut șansa de a colabora cu diferite ONG-uri, cum ar fi Consiliile Britanice, UN Charter, Crucea Roșie, Organizația „Tanzania Youth with New Hope” și altele. Voi fi bucuros să vă povestesc și învăț mai multe personal”.

#Ricardo, Texas

 

Bună, Moldova! Numele meu este Ricardo, pe scurt- Rick! Vă trimit salutări din Chișinăul însorit unde sunt Reprezentant Național B2B în cadrul AIESEC-in-Moldova. M-am născut în TEXAS, dar am călătorit și am trăit în mai multe alte țări. Drumul meu în business este de mult timp când m-am alăturat Facultății de Științe Economice pe care am și absolvit-o cu succes. Am fost co-fondator și proprietar a 3 companii, în Consulting, în Trading International și în cadrul unui restaurant japonez. Am decis să-mi conduc afacerea pentru că m-am simțit neîmplinit în calitate de angajat. În acel moment, am fost gata să-mi iau viața în mîini. În experiența mea profesională, am fost trainer pentru companii mari precum Kellogs, Winston Cigarettes / JTI. Îmi place să trăiesc la Chișinău pentru că este un oraș unic și chiar mai mult- pentru că pot fi aproape de tineret și de potențialul său. Am venit aici pentru a accepta provocarea și a contribui cât de mult pot la dezvoltarea tinerilor de aici. Voi fi fericit dacă într-o zi voi putea întâlni din nou oamenii din Moldova și voi vedea cum ei s-au schimbat”.

#Marc Melchor

 

„Sunt Marc Melchor, am 26 de ani și sunt mexican de origine, dar Moldova este locul meu de suflet. Am ales să renunț la job-ul meu de inginer de software în cea mai bună companie de testare a calității din Mexic pentru a contribui la dezvoltarea tinerilor din Moldova”

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente