Bărbat, amendat după ce a înfăşurat un cireş cu sârmă ghimpată ca să nu ajungă copiii la fructe

Un bărbat a fost amendat de Poliţia Locală a municipiului Bistriţa după ce a înfăşurat un cireş cu sârmă ghimpată ca să nu ajungă copiii la fructele care au început să se coacă, transmite Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 56 de ani din Bistriţa a fost amendat duminică, de Poliţia Locală, cu 300 de lei, după ce a înfăşurat un cireş cu sârmă ghimpată.

Copacul a fost plantat în urmă cu zeci de ani de bărbat, în faţa blocului în care locuieşte, într-o grădină comună aflată între imobile.

Anul acesta, nervos pe copiii din zonă care au început să se urce în copac de cum s-au copt cireşele, a decis să protejeze copacul plin de fruncte înfăşurându-l în sârmă ghimpată.

Sârma ghimpată a fost îndepărată din copac în prezenta agenţilor de la Poliţia Locală Bistriţa, mai scrie sursa citată.

Am absolvit facultatea de litere, dar lucrez în jurnalism din '98. O perioadă îndelungată am fost știristă profilată pe teme economice și sociale. Din 2014 lucrez la Moldova.org, unde am descoperit toată paleta de culori ale presei online. Îmi place să scriu materiale explicative și analitice. Politica editorială a redacției mi-a permis să-mi lărgesc viziunile asupra mai multor aspecte ale vieții.

Preluarea textelor de pe Moldova.org se realizează doar în limita maximă de 2000 de semne, cu 2 link-uri directe spre articolul citat în prima și ultima propoziție a fragmentului preluat. Fotografiile/infograficele de pe platforma moldova.org pot fi preluate în număr de maxim 2 bucăți per material și doar cu menționarea Moldova.org și numele autorului/autoarei.