Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Mesajul Silviei Radu pentru noul…

Mesajul Silviei Radu pentru noul primar al Chișinăului

Fosta primară a capitalei, Silvia Radu, speră că proiectele pe care le-a început la Primăria Chișinău vor fi continuate de Andrei Năstase și îi dorește acestuia să fie un edil al tuturor, care să rezolve problemele orașului. Într-un mesaj pe pagina sa de Facebook, Silvia Radu a transmis felicitări liderului PPDA pentru victoria în scrutinul local, precizând că sunt „încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău”.

„Felicitări, Andrei Năstase.

Succes în noua funcție. Sper că toate proiectele începute în Primăria Chișinău să continue, iar dumneavoastră să fiți un primar al oamenilor, care să rezolve problemele orașului.

Sunt încă multe lucruri de îndreptat în Primăria Chișinău, sunt multe lucruri de făcut în oraș și sper să aveți puterea să le faceți!”, a scris fosta primară a capitală, numită în funcție prin ordinul viceprimarului Nistor Grozavu.

Candidatul comun al Platformei DA, PAS și PLDM, Andrei Năstase, a acumulat majoritatea voturilor în turul doi de scrutin al alegerilor locale noi din municipiul Chișinău, care au avut loc duminică, 3 iunie. După numărarea tuturor buletinelor de vot, Andrei Năstase a acumulat 52,57% din sufragii, iar Ion Ceban, candidatul Partidului Socialiștilor, a adunat 47,43%.

Cum arată casa și cu ce avere vine Andrei Năstase la primărie