21:30:57 16.04.2024
Stiri

PAS și PLDM, „LĂTURAȘI” în victoria lui Năstase? Sturza: „Bravo, Andrei! Victoria îți aparține în exclusivitate”

Politică 04.06.2018 11:20 Vizualizări2711 Autor: Ziarul National
PAS și PLDM, „LĂTURAȘI” în victoria lui Năstase? Sturza: „Bravo, Andrei! Victoria îți aparține în exclusivitate” facebook


Fostul premier Ion Sturza consideră că victoria lui Andrei Năstase din alegerile pentru funcția de primar general îi aparține „în exclusivitate” liderului Platformei „Demnitate și Adevăr” și nu „lăturașilor”.

„Ce să zic?! Bravo, Andrei!!! Victoria îți aparține în exclusivitate... (fără supărare lăturașilor). Nu mai puțin sunt bravo și chișinăuenii! Nu s-au lăsat intimidați”, a scris Sturza pe pagina sa de Facebook.

Fostul premier nu precizează pe cine are în vedere ca fiind „lăturași”, dar Andrei Năstase a fost sprijinit în aceste alegeri de Partidul Acțiune și Solidaritate și Partidul Liberal Democrat din Moldova.

Acesta a mai spus că a observat „o liniște apăsătoare” în rândul analiștilor de la București, după victoria lui Năstase.

„Observ la București o liniște apăsătoare în rândurile „analiștilor” , dar și „oficialilor”, care și-au dorit din tot dinadinsul să câștige „tancurile rusești”... Nimic paradoxal, doar business, business de tocat bani... O întrebare, o comisie?”, întreabă Sturza.

De menționat că lidera Partidului Acțiune și Solidaritate, Maia Sandu, a ținut să le mulțumească ieri-seră, după ce a devenit clar că Năstase a câștigat cursa, susținătorilor partidului pe care îl conduce, dar și membrilor formațiunii care s-au implicat în campanie. „Vreau să mulțumesc tuturor care au venit la vot și evident celor care l-au votat pe candidatul sprijinit de noi, pe domnul Andrei Năstase. Vreau să le mulțumesc, în special, dragilor mei colegi de la PAS, care au alergat în toate aceste săptămâni și au făcut o treabă bună. Vreau să le mulțumesc susținătorilor PAS, care au ascultat îndemnul nostru și au ieșit în număr mare la vot”, a declarat Maia Sandu.

În turul II, Andrei Năstase a fost sprijinit de formațiunile unioniste Partidul Unității Naționale, Partidul Liberal, Partidul Național Liberal, dar și de alți concurenți electorali.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md