13:20:36 28.03.2024
Stiri

VIDEO // AVERTISMENTUL Maiei Sandu la adresa lui Andrei Năstase: „Noi o să fim cu ochii pe el”

Politică 04.06.2018 10:20 Vizualizări4258 Autor: Ziarul National
VIDEO // AVERTISMENTUL Maiei Sandu la adresa lui Andrei Năstase: „Noi o să fim cu ochii pe el” captură


Lidera Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS), Maia Sandu, a lansat un avertisment prietenesc la adresa noului primar general al municipiului Chișinău, Andrei Năstase. Politiciana i-a făcut din deget partenerului sprijinit în acestă campanie și i-a transmis că va sta cu ochii pe el.

„Vreau să mulțumesc tuturor care au venit la vot și evident celor care l-au votat pe candidatul sprijinit de noi, pe domnul Andrei Năstase. Vreau să le mulțumesc, în special, dragilor mei colegi de la PAS, care au alergat în toate aceste săptămâni și au făcut o treabă bună. Vreau să le mulțumesc susținătorilor PAS, care au ascultat îndemnul nostru și au ieșit în număr mare la vot”, a declarat Maia Sandu, astă-noapte, la o conferință de presă susținută împreună cu noul primar ales la sediul PDA.

Potrivit liderei PAS, victoria în alegerile din Chișinău a demonstrat că „se pot obține victorii mari”. „Acest exemplu de unitate ne-a demonstrat că putem obține victorii mari. Astăzi (ieri n.r.) am obținut o victorie importantă și la toamnă, la parlamentare, o să obținem următoarea victorie importantă. Trebuie să știm că suntem puternici, trebuie să muncim și să ne implicăm. Astfel vom reuși”, a adăugat Maia Sandu.

După acest discurs, lidera PAS a trecut la felicitarea noului primar. „Îl felicit pe primarul general al Chișinăului, pe domnul Andrei Năstase. Domnul primar general a făcut angajamente serioase în această campanie și va trebui să muncească din greu ca să le îndeplinească. Noi o să fim cu ochii pe el”, a fost avertismentul Maiei Sandu.

La rândul său, Năstase a dat asigurări că-și va respecta angajamentele asumate. „Vă rog, să mă țineți în vizor. Să mă criticați unde va fi de criticat și să mă sprijiniți unde veți considera că fac lucruri bune”, a spus Năstase.

Andrei Năstase și-a adjudecat funcția de primar general în fața socialistului Ion Ceban. Pentru Năstase au votat 129 432 de locuitori ai capitalei, ceea ce înseamnă 52,57%. Pentru Ion Ceban au votat 116 788 de alegători sau 47,43%.


Stiri relevante

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md