/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Reacția PPEM după ce Năstase a câștigat alegerile pentru funcția de primar. „Mandatul nu va fi unul ușor”

missing
04 iunie 2018, ora 08:33

„Transmit felicitări domnului Năstase și tuturor forțele pro-europene care au pus umărul la această victorie! Așa cum spuneam acum două săptămâni, maturitatea, responsabilitatea și unitatea sunt esențiale în asemenea bătălii, inclusiv în contextul alegerilor parlamentare din această toamnă, când vom lupta încă o dată împotriva forțelor care se opun cursului european de dezvoltare a țării”, menționează Valeriu Ghilețchi într-o postare pe pagina sa oficială de Facebook.

Deputatul popular-european subliniază și responsabilitatea pe care și-a asumat-o Andrei Năstase, odată cu obținerea acestui mandat de 1 an de zile. „Mandatul lui Andrei Năstase nu va fi unul ușor, fiind constrâns de timp și presat de o mulțime de probleme cu care se confruntă locuitorii capitalei. Îmi exprim totuși speranța în sinceritatea domnului Năstase, dar și disponibilitatea sa de a dialoga și conlucra pentru binele cetății și cetățenilor noștri”, a conchis Valeriu Ghilețchi.

De menționat că Andrei Năstase l-a învins în turul doi al alegerilor locale pe socialistul Ion Ceban la o diferență de peste 12.500 de voturi, acumulând 52,58% și, respectiv, 47,43% din sufragii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram