03:30:13 25.04.2024
Stiri

Năstase a DEZVĂLUIT cum vor fi numiți în funcție viitorii viceprimari și pretori, după ce se va instala în fotoliul de PRIMAR GENERAL

Politică 03.06.2018 22:18 Vizualizări12195 Autor: Ziarul National
Năstase a DEZVĂLUIT cum vor fi numiți în funcție viitorii viceprimari și pretori, după ce se va instala în fotoliul de PRIMAR GENERAL


Liderul Platformei „Demnitate și Adevăr”, Andrei Năstase, are șanse mari să ajungă primar general al capitalei. Acesta are, la această oră, cu aproximativ 7 000 de voturi mai multe ca Ion Ceban, la numărarea a circa 200 de mii de voturi.

Chiar dacă, după numărarea voturilor din 90% din procesele-verbale este deja viitorul primar general, Andrei Năstase așteaptă rezultatul final. Totuși, acesta a dezvăluit în cadrul unei emisiuni televizate cine urmează să fie viitorii viceprimari și pretori.

„Preocuparea mea sunt criteriile de selectare a oamenilor. E vorba de integritate, meritocrație. Voi ține cont că viceprimarii și pretorii fac parte din altă dimensiune și nu e neapărat să fie selectați prin concurs. Așa că nu mă grăbesc să fac declarații. Vreau ca lucrurile, chiar dacă vor fi făcute mai greu, să aducă rezultate. Să vedem ce propuneri vor veni din partea societății civile, mă voi consulta cu partenerii din PAS și PLDM”, a declarat primarul ales, Andrei Năstase.

Acesta a mai promis că va fi primarul tuturor, chiar și al celor care nu au ieșit la vot. Acesta s-a adresat alegătorilor și în limba rusă și le-a promis alegătorilor lui Ceban că pentru viitorul primar „este important orice chișinăuean”. „Mă voi strădui să fiu primarul tuturor. Nu voi împărți alegătorii după etnie, religie sau limba vorbită”, a mai adăugat Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md