02:06:53 20.04.2024
Stiri

Ion Ceban recunoaște VICTORIA lui Năstase și nu exclude că va CANDIDA în 2019. Ce mesaj i-a transmis noului PRIMAR: „Te voi aștepta în fiecare dimineață, să nu ÎNTÂRZII”

Politică 03.06.2018 22:40 Vizualizări5432 Autor: Ziarul National
Ion Ceban recunoaște VICTORIA lui Năstase și nu exclude că va CANDIDA în 2019. Ce mesaj i-a transmis noului PRIMAR: „Te voi aștepta în fiecare dimineață, să nu ÎNTÂRZII” captură privesc.eu


Candidatul PSRM la funcția de primar general, Ion Ceban, a recunoscut victoria lui Andrei Năstase și l-a felicitat pe contracandidatul său. Totodată, Ceban nu exclude că va candida la alegerile locale ordinare din 2019, acolo unde ar putea da piept cu același Andrei Năstase, dacă ultimul nu decide să plece în Parlament, în cazul în care va candida la toamnă.

„Am făcut o campanie bună, dar Măria sa alegătorul decide până la urmă. Vreau să mulțumesc familiei, pentru că în ultima perioadă plecam dimineața și reveneam seara târziu. Acum ne vom petrece mai mult timp împreună. Din ceea ce am văzut, votul a fost și de această dată mai mult politic și geopolitic. Vreau să-l felicit și să-i doresc succes lui Andrei Năstase în îndeplinirea programului său electoral. Eu voi rămâne în Consiliul Municipal Chișinău și vom susține orice proiect social sau economic al primarului”, a dat asigurări Ion Ceban.

De asemenea, acesta l-a avertizat pe primarul ales că-l va aștepta în fiecare dimineață la Primăria Chișinău. „Îl voi aștepta zi de zi pe primar, la ora 8.00. Să nu întârzii”, a glumit candidatul care a pierdut alegerile.

Ion Ceban nu exclude că va da piept cu Andrei Năstase și la alegerile ordinare din 2019. „Nu exclud că peste un an ne vom revedea. Noi recunoaștem aceste alegeri, chiar dacă am fost acuzați de diferite nereguli. Până la urmă, guvernarea s-a aliat cu cel care a câștigat alegerile”, a conchis Ion Ceban.



Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md