14:58:18 23.04.2024
Stiri

Descoperire ŞOCANTĂ în Coreea de Nord după o intervenţie în SECRET. „'Nu sunt bombe, este ceva de-a dreptul halucinant. Poate SFÂRŞI lumea numai în zece zile”...

Știri 03.06.2018 20:00 Vizualizări3326 Autor: Ziarul National


Descoperire ŞOCANTĂ în Coreea de Nord după o intervenţie în SECRET. „'Nu sunt bombe, este ceva de-a dreptul halucinant. Poate SFÂRŞI lumea numai în zece zile”...

Coreea de Nord susţine că deţine un arsenal de arme biologice care ar putea fi lansate către statele inamice ale lui Kim Jong-un.

Această perspectivă terifiantă a fost prezentată de către compania americană AMPLYFI şi Universitatea Harvard. Conform Express, membrii celor două instituţii au descoperit 23.000 de site-uri care conţin referinţe ale deţinerii armelor biologice de către Coreea de Nord.

Raportul avertizează că liderul nord-coreean nu va respecta standardele de siguranţă ale războiului, ameninţare care a declanşat recent sistemele de alarmă din Tokyo, Seul, Washington şi Londra.

Ultima declaraţie a Ministerului de Apărare al Coreei de Sud sugerează că ''nord-coreeni deţin 13 tipuri de arme biologice care pot fi lansate în maxim 10 zile. Printre agenţii pe care i-ar putea folosi se numără antraxul şi variola''.

Coreea de Nord deţine capacitatea de a lansa 13 agenţi: antrax, botulism, holeră, febră hemoragică coreeană, ciumă, variolă, febră tifoidă, febră galbenă, dizinterie, bruceloză, stafilococi, febra tifosului.

Conform raportului, Kim ar putea utiliza diferite metode pentru lansarea armelor: ''rachete, drone, avioane, pulverizatoare.''

În raport este sugerat şi faptul că ţările ar trebui să se pregătească pentru un eventual atac biologic. Ultima declaraţie a lui Donald Trump duce tot mai aproape ideea izbucnirii celui de-Al Treilea Război Mondial. El susţine că ''un singur lucru'' îi va opri pe nord-coreeni.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md