/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 790: 20.000 de parașutiști la Ceasov Iar și fără Patriot de la UE. A căzut turnul televiziunii

/VIDEO/ Pesimiștii boicotează alegerile. „Acum iaca din principiu mă odihnesc. Socot că asta e mai bună treabă decât să mergi la votarea asta”

missing
03 iunie 2018, ora 19:40

„Acum iaca din principiu mă odihnesc pur și simplu, că socot că asta e mai bună treabă decât să mergi la votarea asta, care nu-i clar ce acolo se întâmplă. As să votăm, da când as fie mai ghine oleacă, amu deamu parcă și nădejdea s-o terminat,” a declarat un bărbat.

„Nu văd viitorul, ce viitor ne așteaptă? Ori să votăm, ori să nu votăm, nu ne așteaptă nici un viitor.”

„Nu am pentru cine să votez. Am votat pentru un alt candidat, nu a ieșit în finală și nu sunt de acord cu cine a rămas.”

Deși a participat la primul tur al alegerilor locale, astăzi acest tânăr a ales să facă baie de soare, fiind sigur de victoria candidatului pe care îl susține.

„Am votat în primul tur, dar în al doilea tur cred că nu este nevoie de votul meu, el oricum va învinge.”

Pe de altă parte, cei care au votat la primele ore ale dimineții – la amiaza au mers la picnic.

„Noi de dimineață devreme, de la ora 8 deja am votat. Totul este bine, deja suntem la iarbă verde.”

„Desigur, cum altfel! Noi am votat și sperăm în orașul nostru să fie totul bine.”

„Am fost deja, de dimineață, desigur, în primul rând, am făcut ce trebuie.”

Printre cei care au votat primii astăzi se numără și mulți tineri. Ei spun că fiecare vot contează și îi încurajează pe ceilalți să iasă la vot.”

„Da, am fost de dimineață și consider că toți tinerii ar trebui să se ducă la alegeri, pentru că decidem soarta nu numai a orașului, dar și a parlamentarelor din toamna viitoare.”

„Am fost la vot astăzi, și-n turul întâi am fost. Pentru că, majoritatea tineretului cred că nu vor schimba nimic, de asta și eu am fost la vot, oricum, fiecare vot contează.”

Reporter: Felicia Crețu
Operator: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram