22:00:19 28.03.2024
Stiri

Messi, atacat: „Este marea minciună a fotbalului. Pentru ce trebuie să-l ai?” Opinia dură a unei foste legende a lui Real Madrid

Sport 03.06.2018 17:30 Vizualizări1897 Autor: Ziarul National
Messi, atacat: „Este marea minciună a fotbalului. Pentru ce trebuie să-l ai?” Opinia dură a unei foste legende a lui Real Madrid


De şase ori campion al Spaniei, Francisco „Paco” Buyo (60 de ani), fost jucător al Realului între 1986 şi 1997, a lansat, duminică, un atac dur la adresa lui Leo Messi, superstarul Barcelonei.

Portar care a câştigat 12 trofee în tricoul blanco, Buyo consideră că cei care-l pun pe Messi deasupra lui Cristiano Ronaldo fac o mare greşeală. De ce? Pentru că, susţine fostul goalkeeper, superstarul argentinian a încetat să mai conteze în Liga Campionilor, competiţia pe care orice club cu pretenţii ar trebui să pună cel mai mare preţ: "Cei care spun că Messi e mai bun decât Cristiano Ronaldo greşesc foarte mult. Pentru ce îţi trebuie să-l ai pe Messi? Să câştigi campionatul şi Cupa Regelui? Jucătorii mari îşi arată valoarea câştigând UEFA Champions League, Campionatul Mondial sau Copa America. Messi este marea minciună a fotbalului. Barcelona are jucători mari în jurul lui Messi. El nu e atât de decisiv precum credeţi", a fost opinia dură a lui Buyo, conform Mundo Deportivo.



Buyo (foto), pe vremea când apăra poarta lui Real Madrid.

Dacă Buyo se poate lăuda cu 12 trofee pentru Real Madrid, vitrina lui Leo Messi cuprinde, pe lângă cinci Baloane de Aur, nu mai puţin de 32 de trofee.

Sursa: prosport.ro


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md