Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Maia Sandu: Am votat pentru…

Maia Sandu: Am votat pentru un primar care să nu ne mintă și să nu ne divizeze

Lidera Partidului „Acțiune și Solidaritate” (PAS), Maia Sandu, a declarat că și-a dat votul pentru un primar „care să administreze corect și eficient resursele municipiului Chișinău, care să îmbunătățească condițiile de viață pentru toți locuitorii municipiului, pentru un primar care să nu ne mintă, pentru un primar care să nu ne divizeze în aliații săi și în dușmanii săi”. 

De asemenea, la ieșirea de la urne, Maia Sandu i-a îndemnat pe chișinăuieni să iasă la vot: „Indiferent dacă sunteți tineri sau mai în vârstă, aveți nevoie de doar 15-20 de minute ca să ajungeți la secția de vot și e important să vă folosiți dreptul la vot”.

Sandu a comentat și prezența redusă la vot a tinerilor. „Un număr mare de tineri este plecat din țară. În general, mai multă lume este dezamăgită de politic, inclusiv tinerii, dar faptul că suntem dezamăgiți nu înseamnă că trebuie să rămânem acasă și să-i lăsăm pe cei care ne-au dezamăgit să rămână în continuare în funcții, la putere și să facă lucrurile așa cum le-au făcut până acum – foarte prost”, susține Sandu.

La aceste alegeri locale, PAS nu a avut un candidat propriu. Formațiunea condusă de Maia Sandu l-a susținut pe candidatul Platformei DA – Andrei Năstase.

LIVE TEXT: Chișinăul își alege primarul

Citiți și: 

sursă foto: privescu.eu