(video) Mai mulți copii pot merge la tabăra gratuită „Game on Moldova”. Cum poți contribui

IMG_2531

Un grup de tineri mentori din Moldova, susținuți de Ambasada Statelor Unite în Moldova și Consiliile Americane pentru Educație Internațională, organizează pentru al treilea an o tabără de vară pentru copiii din țară. Anul acesta, organizatorii își doresc să mărească numărul de participanți, de la 42 la 65, motiv pentru care aceștia au lansat o campanie de strângere de fonduri pentru a-și atinge scopul. Iată cum îi poți ajuta și tu.

Colectarea de fonduri se organizează în contextul în care tabăra de vară este oferită gratuit participanților selectați. Deși participarea pentru 46 de copii va fi asigurată din alte fonduri, organizatorii mai au nevoie de 3325 de dolari pentru a acoperi cheltuielile a încă 19 participanți.

În cadrul taberei „Game On Moldova”, copii, cu vârste cuprinse între 10 și 13 ani, își extind viziunile asupra lumii, își îmbunătățesc cunoștințele de limba engleză și își dezvoltă abilitățile personale și sociale prin diferite provocări și activități interactive.

Organizatorii au remarcat, pe baza observațiilor făcute în cadrul edițiilor anterioare, că multor copii le lipsesc competențe personale, cum ar fi încrederea în sine, conștientizarea personală și motivația. „Vrem să ne concentrăm pe oferirea sprijinului în a fi propriul lor erou în viață, încurajând practica trăirii cu scop și convingere, ajutându-i pe alții și să fie lideri.”

Tabăra se va desfășura în perioada 15 – 21 august, la Vadul lui Vodă, municipiul Chișinău. Tematica taberei de vară Game On 2018 este: „Acceptă provocarea, devino propriul tău erou!”. Scopul organizatorilor este să provoace 65 de eroi din orice regiune a Moldovei. Înscrierile sunt deschise până la 15 iunie. Află aici mai multe detalii.

Campania de strângere de fonduri se desfășoară pe GoFundMe și poate fi accesată aici.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Alina Gîrneț
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente