08:07:20 19.04.2024
Stiri

Clipe GRELE pentru Raisa Pădurean, profesoara liceului românesc de la Tiraspol: A fost OPERATĂ la București și nu a putut fi alături de absolvenții ei la „Ultimul sunet”

Social 03.06.2018 13:30 Vizualizări2571 Autor: Ziarul National
Clipe GRELE pentru Raisa Pădurean, profesoara liceului românesc de la Tiraspol: A fost OPERATĂ la București și nu a putut fi alături de absolvenții ei la „Ultimul sunet”


Cunoscuta profesoară de la Liceul Teoretic „Lucian Blaga” de la Tiraspol, Raisa Pădurean, nu a putut fi, în acest an, la „Ultimul sunet” lângă absolvenții instituției, a căror dirigintă a fost.

Raisa Pădurean a fost operată în urmă cu câteva zile de cancer mamar la Spitalul Colțea din București, boală de care a aflat de doar trei săptămâni.

Profesoara care a apărat limba română cu orice preț în fieful separatiștilor, a scris un mesaj emoționant pe Facebook de pe patul de spital, adresat absolvenților de la Liceul „Lucian Blaga”: „Astăzi este o zi importantă din viața voastră. Ziua când veți păși pentru ultima dată pragul liceului în calitate de elevi. Acum cel mai mult mi-aș fi dorit să fiu alături de voi, să vă conduc la ultimul careu în calitate de diriginte. Însă uneori viața ne pune pe neașteptate câte un obstacol dur și trebuie să învățăm să-l depășim pas cu pas. Vă doresc cu mare drag să rămâneți mereu curajoși, fermi în deciziile luate și responsabili pentru tot ceea ce faceți. O viață plină de descoperiri cu mult frumos vă doresc. Să urcați sus în fiecare zi, în fiecare săptămână, lună, an. Dar nu uitați ca scaunul pe care stați să nu fie niciodată mai înalt decât teancul de cărți pe care l-ați citit. Felicitări părinților care v-au crescut! Felicitări dascălilor care v-au instruit și îndrumat. Succese la examenele de bacalaureat! Iubiți frumosul și să rămâneți oameni de omenie în fiecare zi din viața voastră! Vă simt lipsa, vă iubesc și sunt cu sufletul alături de voi. Cu mult drag, diriginta voastră, Raisa Padurean”.

Menționăm că profesoara de la Tiraspol urmează să înceapă chimioterapia și vor urma o serie de drumuri costisitoare spre România la tratamente.

Ziarul „Libertatea” de la București, care a publicat un reportaj cu profesoara pe patul de spital, anunță o campanie de strângere de fonduri pentru Raisa Pădurean. Cei care vor să o ajute să învingă boala, o pot face donând, în contul:

EURO RO39BTRLEURCRT0450710301

LEI RO89BTRLRONCRT0450710301


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

08.04.2024 09:12 Nicolae Negru Nicolae Negru // Ne va apăra sau nu R...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md