Grammarly, OneTab și Adblock. Care sunt Top 10 Extensii utile pentru Google Chrome în anul 2018

Change-Google-Chrome-Extensions-Settings-Step-5-Version-2

Internetul nu este cel mai roz loc de petrecut timpul nostru. Uneori avem nevoie de instrumente pentru a ne proteja de potențiali răufăcători sau să ne ușurăm navigarea pe rețea. Având în vedere că browserul Google Chrome este cel mai utilizat browser, este util să cunoaștem ce extensii îi pot spori productivitatea și securitatea acestuia.

Priviți lista cu extensii de mai jos care ne pot face viața mai ușoară. Extensiile sunt funcționale doar pe browserul Google Chrome (pe telefon nu funcționează), iar ordinea listei nu are relevanță.

#Grammarly – te va ajuta să scrii corect în limba engleză din punct de vedere gramatical, se descurcă foarte bine în a-și da seama de context pentru a oferi cea mai apropiată sugestie. Descarcă Grammarly Extensie Chrome.

#OneTab – Preia toate ferestrele deschise, apoi sunt listate sub forme de link-uri într-o singură fereastră. Extensia mai pretinde că economisește memoria operativă până la 95%. Descarcă OneTab Extensie Chrome.

#Unshorten.link – Odată cu apariția serviciilor de prescurtare ale link-urilor care sunt comode și ajută la aspectul estetic, au apărut și oportuniștii care încearcă să ne redirecționeze pe site-uri mai dubioase. Aici vine în ajutor această extensie care te va atenționa încotro vei fi redirecționat, ba mai mult, în caz că acel site prezintă un pericol, imediat va fi blocat. Descarcă Unshorten.link Extensie Chrome.

#Turn Off The Lights – pentru ochii sensibili la lumină mai puternică, această extensie este pentru voi. Imaginea de mai jos va explica mai bine ce face. Descarcă Turn Off The Lights Extensie Chrome.

#Web of Trust – Se poziționează ca un polițist al internetului. Te protejează de site-uri dubioase și îți sugerează cu câtă încredere ar trebui să accesezi acel site. Descarcă Web of Trust Extensie Chrome.

#Ghostery – Blochează publicitatea (parțial), blochează coduri pentru a nu fi urmărit, se mai laudă și cu mărirea vitezei al website-ului. Descarcă Ghostery Extensie Chrome.

Continuarea citiți pe blogul Fii Open Minded

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente