/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

Fosta candidată pentru primărie, Silvia Radu ar urma să devină vicepremier pe probleme sociale

missing
03 iunie 2018, ora 12:12

Funcţia de vicepremier pe probleme sociale a existat şi anterior, dar a dispărut odată cu reforma Guvernului de anul trecut.

Sursele susţin că Silvia Radu s-a prezentat destul de bine în ultimele luni (când a fost Primar interimar al capitalei) din punct de vedere al gestionării problemelor sociale şi de aceea s-a decis să i se ofere în gestiune acest domeniu important în cadrul Guvernului.

De notat că, Silvia Radu a condus anterior compania „Gas Natural Fenosa”. În 2016 a candidat la funcția de Preşedinte al RM, dar a acumulat doar câteva mii de voturi. În noiembrie 2017 a devenit Primar interimar al capitalei. În alegerile din 20 mai 2018 a candidat la funcţia de primar, dar nu a trecut în turul doi, acumulând doar ceva mai mult de 17% din voturile alegătorilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram