Principală  —  Ştiri  —  Politic   —   Liderul PL își dorește „să…

Liderul PL își dorește „să avem în sfârșit un oraș cu care să ne mândrim”

privesc.eu

Mihai Ghimpu a votat astăzi pentru ca lucrurile bune începute în capitală să continue. Liderul Partidului Liberal din R. Moldova (PL) spune că își dorește „să avem în sfârșit un oraș cu care să ne mândrim”.

Mihai Ghimpu spune că viitorul primar al mun. Chișinău trebuie să fie „ca Dorin Chirtoacă: gospodar, un om care muncește pentru oraș, pentru oameni, pentru că asta înseamnă funcție publică”.

 „Ca întotdeauna votăm pentru ca lucrurile bune începute să continue și în plan național, și în plan european, și în plan social. Să avem în sfârșit un oraș cu care să ne mândrim, unde lumea e fericită, copiii la fel. Ne dorim de mulți ani, din păcate încet, dar măcar înainte”, a declarat Mihai Ghimpu la ieșirea din secția de vot, unde a venit împreună cu soția.

Întrebat de jurnaliști cu ce gânduri a venit la secția de vot, deoarece nu ar părea prea optimist, Mihai Ghimpu a răspuns: „Optimisul nu moare niciodată, ca și speranța. Eu sunt optimist ce ține de mine, important este ca lumea să înțeleagă ce se întamplă, ce avem de făcut si unde trebuie sa ajungem. (…) Îmi doresc ca în aceasta zi lumea să înțeleagă că cele începute trebuie să continue, avem de muncit și la toamnă și după, așa ca să ajungem să facem parte din marea familie a noastră română și europeană”.

Citiți și: 

Foto: privesc.eu