/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 793: Precizarea lui Șoigu, elicopter distrus și spitale evacuate! Kievul pregătește „cerul sângeriu”

Neregulile se repetă. Promo-LEX semnalează persoane decedate în listele electorale și urne sigilate corespunzător

missing
03 iunie 2018, ora 09:53

Observatorii au depistat panouri electorale în preajma a două secții de votare, precum și persoane a căror prezență este nejustificată atât în incinta secțiilor de votare, cât și în perimetrul acestora.

„Se repetă situația din primul tur când nu sunt sigilate în corespundere cu regulamentul CEC. Cel puțin patru urne nu au fost sigilate corespunzător”, a menționat Pavel Postică, director de program Promo-LEX.

Pe lângă neregulile enumerate mai sus au fost deja depistate primele cazuri de deficiențe în listele electorale. Astfel, trei persoane nu s-au regăsit în listele de bază, iar observatorii au semnalat și persoane decedate prezente pe liste.

La fel ca de fiecare dată a fost semnalat și un caz de fotografiere a buletinului de vot. Cazul se documentează, iar buletinul a fost anulat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram