/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ Andrei Năstase: „Am încredere în chișinăuieni că și vor alege un primar demn”

missing
03 iunie 2018, ora 10:13

„Am venit la vot pentru că este responsabilitatea celor care țin la acest oraș și țară. Am votat cu încredere, cu speranță, pentru un viitor mai bun la noi acasă. Am votat pentru valorile mele, care cred că sunt împărtășite de foarte multă lume: adevăr, demnitate, respect de oameni, responsabilitate. Am încredere în chișinăuieni că și vor alege un primar demn, curajos, cu o viziune clară, ce-și propune drept prioritate transformarea primăriei într-o instituție în slujba cetățeanului. Este esențial ca astăzi numărul celor care ies la vot să fie foarte mare. Așa se reface democrația, așa putem vorbi despre statul de drept, despre o țară civilizată,” a punctat candidatul PPPDA.

Reamintim că astăzi, are loc turul al doilea pentru alegerea primarului general al municipiului Chișinău. În buletinele de vot sunt înscriși doi candidați: Ion Ceban, din partea Partidului Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova” și Andrei Năstase, din partea Partidului Politic „Platforma Demnitate și Adevăr”.

În turul doi de alegeri, nu se impune o rată de participare obligatorie pentru validare. Este declarat ales candidatul care a obținut cel mai mare număr de voturi. Cel care va fi ales astăzi primar va deține mandatul timp de un an, până la alegerile locale generale din 2019.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram