/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Atac cu drone și reuniune NATO-Ucraina. Zelenski confirmă: Kievul a lovit un aerodrom în Crimeea

/DOC/ Pe strada Muncești din Capitală ar urma să fie ridicată o biserică. Proiectul, supus dezbaterilor publice

missing
02 iunie 2018, ora 20:45

La dezbatere sunt aşteptate să participe toate persoanele interesate. Recomandările asupra proiectului supus consultării publice pot fi expediate şi în scris până pe data de 15.06.2018, în adresa Preturii de sector: str. Teilor, 10, MD – 2043, pe adresa electronică a Preturii – pretura.botanica@pmc.md. Persoana de contact – Vladislav Mereșevschi, nr. telefon/fax (022) 767575.

Recomandările și procesul-verbal al ședinței vor fi remise spre examinare Direcției generale arhitectură, urbanism şi relaţii funciare.

Participanţii la dezbatere care se înscriu la cuvânt îşi vor susţine punctele de vedere exclusiv pe marginea proiectului aflat pe ordinea de zi. Durata limită de exprimare a punctelor de vedere este de 5 minute pentru fiecare participant.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram