Recomandări #diez. Evenimente frumoase pentru prima duminică de vară

couple-love-water-summer
Foto: Snapwire

Vara a venit cu mult soare și evenimente frumoase pe care nu poți să le ratezi. Dacă nu știi cum să petreci prima duminică de vară, echipa #diez vine cu o serie de recomandări.

# BAC Matematică. Lecție Publică

Image may contain: text

Tradițional la Biblioteca Municipală „Bogdan Petriceicu Hasdeu” au loc orele publice pentru bacalaureat. La 3 iunie se va desfășura lecția publică la matematică. În cadrul acesteia veți rezolva exerciții cu probabilitate, integrale și exerciții cu parametru. Evenimentul durează două ore și începe la 11 dimineața. Dacă vrei să-ți asiguri un loc, fă-o pe pagina de Facebook a evenimentului. 

# FOOD FEST powered by Metro

Vino flămând la cea mai gustoasă petrecere a începutului de vară – FOOD FEST. Powered by Metro! Pregătește-te împreună cu familia pentru marea adunare a iubitorilor de delicii culinare și distracție în aer liber. Aici găsești detalii și câteva motive pentru care merită să mergi la acest eveniment savuros.

# Via Dacă Live!

Image may contain: 5 people, people smiling, text and outdoor

Duminica pe 3 iunie, Via Daca vine cu un concert extraordinar la Uptown cafe pe tearasa din curtea mare. Baieții se vor prezenta în format full-band și ne vor bucura cu piesele lor frumoase. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Colecționarul

Image may contain: 2 people, text

Romanul „Colecționarul” după John Fowles este romanul de debut al autorului, în care abordează o situație limită de încătușare și tristețe. Iubirea nu mai este suficientă, libertatea nu mai există și nu se mai poate găsi nicio cale de a scăpa. Mai multe vedeți pe Facebook. 

# Solo: O Poveste Star War

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul „Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. În film veți urmări cum tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și vă veți aventura într-o călătorie fantastică care vă va explica cursul istoriei unuia dintre cei mai importanți eroi ai universului Star Wars. Detalii urmăriți pe Facebook. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente