19:48:10 23.04.2024
Stiri

FOTO // „OrheiLand-ul” de noapte – o ATRACȚIE „de milioane”. Astăzi și mâine, complexul din Orhei va găzdui două megaconcerte. Programul pregătit de organizatori

Monden 02.06.2018 15:02 Vizualizări6437 Autor: Ziarul National
FOTO // „OrheiLand-ul” de noapte – o ATRACȚIE „de milioane”. Astăzi și mâine, complexul din Orhei va găzdui două megaconcerte. Programul pregătit de organizatori


Mii de vizitatori au sărbătorit vineri inaugurarea celui mai mare parc cultural-familial „OrheiLand” până noaptea târziu, se arată într-un comunicat de presă plasat pe pagina orheiland.md.

Sursa citată menționează că cei prezenți a fost încântați de havuzul muzical din giganticul parc, care a atras și primul cuplu de tineri căsătoriți: „Culorile intense și deosebite, dar și muzica de calitate au făcut deliciul vizitatorilor până noaptea târziu. Vizitatorii și-au făcut zeci de mii de poze într-un anturaj superb”.

În prima zi de la deschidere complexul de 20 de mii de metri pătrați a fost vizitat de un număr de oameni care depășește populația municipiului Orhei, spun organizatorii. Vineri pe la amiază, pe traseul Chișinău-Orhei, la intrarea în municipiul, se formaseră ambuteiaje din automobile pline cu persoane care își doreau să ajungă să viziteze complexul inaugurat de Ziua Internațională a Copiilor.

Primarul de Orhei, Ilan Șor, cel care a venit cu ideea deschiderii „OrheiLand”, a declarat că acest complex este în primul rând pentru copii și demonstrează că „R. Moldova poate avea viitor fără ajutor de peste hotare și că poate fi mai frumoasă decât Europa, despre care mulți vorbesc”.

„Asta demonstrează că noi, aici în Moldova, cu forțele proprii putem construi lucruri care nu sunt mai rele ca în Europa, ba chiar mai bune. Acest complex nu este Europa, dar în Moldova pe care noi vrem să o vedem așa și pe care o vom construi”, a declarat Ilan Șor ăn aplauzele copiilor și părinților prezenți la „OrheiLand”. Mai târziu, zeci de doritori, inclusiv copii, au ținut să se fotografieze cu edilul Orheiului, care a făcut și o baie de mulțime.

Animatori, concursuri cu premii, concert pentru copii și părinți sunt doar o parte din distracțiile de la „OrheiLand”. Transformerii Optimus Prime și Bumblebee, dar și alți eroi au completat sâmbătă distracția.

Multă lume a venit din toate colțurile R. Moldova la inaugurarea celui mai mare parc de distracții. „Copiii au simțit energia junglei, urcând pe liane și poduri suspendate, dar principala distracție a devenit toboganele cu apă. Cascada, Cel de-al nouălea val au fost alte câteva dintre atracțiile de apă. Copiii s-au bucurat pe deplin și de bowling, liane și poduri suspendate, iar bătutele imense au adunat sute de pici, iar toate distracțiile au fost gratuite”, arată sursa citată.

Megapetrecerea de Ziua Copiilor de la „OrheiLand” a fost organizată de Primăria Orhei, Fundația „Miron Shor” și Asociația Obștească „Pentru Orhei”, iar distracția va continua și în următoarele zile.

Astfel, pentru ziua de sâmbătă, 2 iunie, este preconizat un concert special, dedicat victoriei FC Milsami - Orhei în Cupa Moldovei. Cu această ocazie „OrheiLand” găzduiește artiști de talie națională, precum trupele „Doredos” și „Briosonores”, dar și interpreta Geta Burlacu.

Duminică, 3 iunie, va fi organizată „Ziua tineretului la OrheiLand”. Complexul va gazdui un concert spectaculos la care vor evolua interpreți precum Kapushon, Irina Rimes, Nicoleta Nucă, dar și invitați speciali din România, inclusiv interpreta Antonia.




Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md