Începe vara cu băi de soare și gustări savuroase. 9 motive pentru care merită să vii la Food Fest

collage

Cum planifici să petreci prima duminică din vara anului 2018? Acasă, în pat, privind televizorul şi lenevind? Organizatorii FoodFest te provoacă să ieşi cu familia, rudele şi prietenii la unul dintre cele mai prietenoase festivaluri de mâncare. Iată doar câteva motive pentru care trebuie să vii la 3 iunie la Food Fest.powered by Metro.

# Pentru că nu ai vrea să te uiți de acasă la poze și să te simți trist și flămând
Lenea este cucoană mare, dar gurmanzii responsabili nu vor rata oportunitatea de a fi parte a celui mai gustos eveniment al verii. Food Fest.powered by Metro este spațiul perfect să îți petreci duminica alături de familie și prieteni. Lenea las-o pentru ziua de luni.

Pita

# Locaţia este la o aruncătură de băț
Nu este nevoie să pleci la nord sau la sud, să cauți locația pe hartă și să te enervezi că nu găsești evenimentul. Food Fest. powered by Metro este organizat la o aruncătură de băț – la parcarea magazinului Metro de la Poșta Veche, Chișinău. Poți ajunge la eveniment cu transportul personal, pentru care vei găsi un spațiu de parcare, dar și cu transportul public.

# Mănâncă și bea, apoi mănâncă mai mult
La eveniment îți alinți stomacul cu gustoșenii de tot felul de la cei 20 de participanți. lemonade

# Carnivor sau vegetarian? Găsești de toate
Pentru iubitorii de carne, la eveniment vor fi pregătite o mulțime de mâncăruri la grătar, burgeri, prepeliță, hot-dog-uri, costițe, cârnăciori, dar și pește prăjit.
Oaspeții care nu consumă carne, vor găsi salate din legume proaspete, supe şi pite apetisante.
Prin urmare, toți vor mânca și se vor bucura de o duminică frumoasă.

Meat

# O mulțime de băuturi
Fie că eşti la volan sau nu, la festival te așteaptă băuturi răcoritoare de toate felurile: sucuri, cocktailuri, smoothies, limonade, sangria, bere artizanală alcoolică şi nealcoolică. Oh, nici nu ştii cu care începi căci toate îţi dau din ochi.

# Băi de soare și relaxare totală
Cu toții cunoaștem că după o masă gustoasă este nevoie de odihnă și puțin somn. În zona Relax & Games vei putea savura razele solare, jocuri de societate și compania prietenilor cu care ai venit la eveniment. Atenție! Sunt șanse să adormi în această zonă, căci este amenajată prea bine.

# O zonă interactivă pentru copii
Sesiunile educațional-distractive din Kids zone sunt doar un motiv pentru a vă aduce copiii la unul dintre cele mai prietenoase festivaluri de mâncare.

Kids

# Vei învăța, degusta și aplica acasă 
Alimentarea are un rol important pentru atitudinea și emoțiile noastre zilnice. Orice iubitor de mâncare bună ar dori să cunoască și să învețe tehnici de preparare de la bucătari de top. La Food Fest. powered by Metro se pregătește un program de masterclassuri din partea partenerilor. Tematica va fi „Better food better mood”. Masterclassurile vor fi prezentate începând cu ora 13:00.

# Surprize pe scenă, dar și muzică bună de la artiștii noștri
Fiecare flămânzilă are oportunitatea să participe la concursuri gastronomice unice și vesele, cu premii gustoase și sănătoase.

Vegan smoothie

Și cum festivaluri fără muzică nu există, organizatorii ți-au pregătit surprize și la acest capitol. Pe scena evenimentul vor urca Magic Flowers (dj project), trupa The Glimpse, Laura Bodorin Funky Trio şi Geta Burlacu Band.

Hashtag-urile evenimentului sunt: #vinoflamand #foodfestchisinau.

Biletele pentru Food Fest, pentru o singură persoană costă 20 de lei. Acestea pot fi achiziționate la intrare. Mai multe detalii despre eveniment, participanți și zonele de activitate găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului. 

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente