(video) „Trebuie doar să ieșim la vot și va fi bine!” Andrei Năstase a susținut o conferință de totalizare a turului doi al scrutinului pentru primăria Chișinău

andrei-nastase1
Foto: curentul.md

Andrei Năstase, candidatul unic al forțelor pro-europene pentru funcția de primar general al Capitalei și echipa sa, au susținut o conferință de totalizare a turului doi al scrutinului pentru primăria Chișinău.

„Deocamdată socialistul Ivan Ceban, a preluat întocmai stilul, mijloacele și informațiile mincinoase ale holdingului lui Plahotniuc din Campania prezidențială”, a spus Andrei Năstase.

Năstase a menționat că dacă nu învățăm din cele deja întâmplate, merităm să pătimim din cauza celor care vor urma. „Dacă am priceput, însă, unde începe și unde se termină lumea noastră, a celor cinstiți, muncitori și curajoși, se cuvine să stabilim că suntem obligați să avem grijă de ea! Trebuie doar să ieșim la vot și va fi bine!”, a opinat Andrei Năstase.

Candidatul la primăria municipiului a anunțat la finalul conferinței, că după întâlnirile care mai sunt programate pentru azi, în jurul orei 21.00, va intra într-o transmisiune live pe pagina sa de Facebook pentru a discuta cu oamenii, a răspunde la întrebările lor, pentru a comunica cu toți doritorii, inclusiv cei din Diaspora.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente