Începe vara frumos cu recomandările #diez. Cele mai bune evenimente pentru prima zi de sâmbătă din luna iunie

valerie

Da, da în sfârșit în calendar e weekend și vară. Aceste zile nu pot trece fără a fi sărbătorite pe cinste, așa că echipa #diez va pregătit o listă cu evenimente fierbinți pentru prima zi din primul weekend al acestei mult așteptate veri. I-ați prietenii și să înceapă adevărata distracție!

#Ziua Mondială a Mediului

Un concert al formației Via Dacă, muzică pe vinil, pregătită de DJ Gonzo (Katana Record Shop), distracții pentru copii și adulți, expoziții, ateliere tematice, excursii în grădinile și serele Grădinii Botanice, odihnă, comunicare și cumpărături la târgul YARD SALE, toate în sânul naturii, cu priveliște frumoasă și aer curat.

Mai multe detalii găsești AICI!

#Film Artistic – „La o margine de țară”

Filmul descrie povestea ultimului om rămas în țară. Problema migrației văzută din alt punct de vedere.
Bilete găsiți AICIiar mai multe detalii despre eveniment găsești AICI!

#Oscar și tanti Roz


Oscar e un puști de zece ani care privește lumea cu ochii larg deschiși și sufletul înflăcărat. Suferă de leucemie și se confruntă cu oameni maturi care sunt niște lași pentru că nu vor să îi spună verde-n față că în câteva zile va muri. Întâlnește totuși o veritabilă excepție pe care o cheamă tanti Roz și care îi devine în scurt timp cea mai bună prietenă. Ea îi face cunoștință cu Dumnezeu.

Mai multe detalii despre spectacol găsești AICI!

#SOLO: O POVESTE STAR WARS 3D

Călătoriți într-o galaxie îndepărtată, alături de nava Millennium Falcon, în filmul “Solo: A Star Wars Story”, o nouă aventură uimitoare cu cel mai iubit mercenar din galaxie. Tânărul Han Solo se întâlnește cu viitorul său copilot Chewbacca și îl întâlnește pe jucătorul notoriu Lando Calrissian, într-o călătorie fantastică ce va stabili cursul unuia dintre eroii cel mai populari ai universului Star Wars.

Mai multe detalii găsești AICI!

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente