/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro, avertizare de rang înalt și sprijin G7. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea”

/VIDEO/ Continuă se ne zâmbească de sus. Candidații scoși din cursă în turul I continuă să atârne pe panouri

missing
01 iunie 2018, ora 18:37

„Eu personal nici nu mă uit la toate panourile. Noi, ca cetățeni ai orașului, nu suntem cumpărați cu panouri”.

„Noi pe cine avem, avem să-l votăm și fără panouri. Ne mai uităm televiziunea și așa vedem ce se face. Te uiți și vezi deja”.

„Ok, este panoul! Și pe mine asta cu ce mă ajută?”

Deși prețul unui panou publicitar variază între 200 și 1000 de euro, fețele unor foști candidați la funcția de primar al capitalei continuă să împânzească orașul.

„N-au timp cred că, sunt prea ocupați. Cel mai mult contează ceea ce fac, cu ce ne susțin pe noi. Pentru oameni nu contează aceste poze, cred că ar trebui scoase”.

„Cred că are bani și nu are unde să-i cheltuie”.

Alții, nici nu cunosc care sunt candidații rămași în cursă pentru turul doi.

„Cred că așteaptă să vină panoul al doilea, să vină al doilea tur, să-l voteze, eu mă gândesc, poate”.

Reprezentanții partidelor spun că scoaterea panourilor electorale este responsabilitatea agențiilor de publicitate pe care le-au contractat.

„Noi am avut contract cu firma care ne-a furnizat aceste servicii – ele sunt în proprietatea lor și ei sunt obligați să le scoată în momentul în care a expirat contractul. Contractul a fost făcut pe o lună și, probabil, nu au alți clienți cu aceste panouri publicitare”, a menționat Anatol Șalaru, președintele PUN.

„Cel mai probabil, compania cu care noi am încheiat un contract nu le-a scos, pentru că nu are alte comenzi, ceva de genul ăsta. Cu siguranța a expirat, din câte eu știu, pe 18, 19, 20 aprilie”, susține Valeriu Munteanu, fost candidat PL.

Nu am reușit să obținem o explicație și din partea fostei candidate a Partidului „Șor”, Reghina Apostolova. Purtătoarea de cuvânt a partidului ne-a spus că sunt toți ocupați cu deschiderea unui parc de distracții.

Reporter: Felicia Crețu
Operator: Oleg Cozlov

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram