Recomandări #diez. Evenimente interesante pentru un sfârșit frumos de săptămână

ziuacopiilor

E sfârșit de săptămână și prima zi de vară. Urmează un iunie plin de evenimente și timp frumos. Și pentru că mâine e 1 iunie, să uităm de griji și să revenim în lumea copilăriei pentru o zi, iar echipa #diez are grijă să-ți recomande cele mai copilărești evenimente.

#Lansare de cărți alături de Maestrul Eugen Doga

carte doga

Toți picii și părinții lor sunt așteptați pe 1 iunie la lansarea celor două cărți a marelui Maestru, Eugen Doga. La fel, oaspeții evenimentului vor putea admira momentele artistice ale elevilor din Școala Muzicală „Eugen Doga” și Liceului Teoretic „Ion Creangă” din Chișinău. Mai multe detalii AICI. 

#Donaț party & concert

donat

Muzică live, dansuri, voie și, principalul, fapte bune la o petrecere organizată de participanții la #HospiceBikeTour2018. Astfel, toți iubitorii de dulce și muzică sunt invitați vineri, la o petrecere cu scop de fundraising. Vă așteaptă un program distractiv, iar dacă vreți să aflați mai multe detalii, accesați AICI.

#Ziua internațională a copiilor

ziua copilului

Ziua internațională a copiilor este un eveniment special, care va fi sărbătorit în toate sectoarele municipiului Chișinău, cu diferite activități interesante pentru copii. Astfel, între 1 și 2 iunie, se vor desfășura concursuri, master-classuri, recitaluri de fanfară, tombole, concerte, show-uri distractive, întreceri sportive, jocuri distractive, programe distractive cu clovni și multe altele. Pentru mai multe detalii AICI.

#Muzica Desenelor Animate

desene animate

Moldovan National Youth Orchestra lansează seria celor peste 20 concerte din 2018 cu o premieră națională: Muzica Desenelor Animate. Așadar, dacă îți plac desenele animate, atunci vino pe 1 iunie, la Teatrul Verde, începând cu 18:00 și fredonează piesele îndrăgite din desenele animate din copilărie. Pentru mai multe detalii AICI.

#Gândul Mâței live

gandul mitei

Dacă de mult timp nu ai mai auzit de băieții de la Gândul Mâței, atunci află că legendara trupă rock autohtonă vă va bucura cu melodiile îndrăgite în data de 1 iunie la Club Seven. Concertul începe de la ora 21:00, iar pentru mai multe detalii, intrați AICI.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente