06:47:23 24.04.2024
Stiri

VIDEO // Ion Ceban a fost întrebat cine va fi VINOVAT în cazul în care nu câștigă alegerile. Ce a răspuns acesta și ce promisiune a făcut alegătorilor

Partide/Comunicate 31.05.2018 13:45 Vizualizări1647 Autor: Ziarul National
VIDEO // Ion Ceban a fost întrebat cine va fi VINOVAT în cazul în care nu câștigă alegerile. Ce a răspuns acesta și ce promisiune a făcut alegătorilor captură privesc.eu


Candidatul PSRM la funcția de primar general al capitalei, Ion Ceban, a continuat și astăzi seria de dezbateri electorale în Grădina Publică „Ștefan cel Mare”. Acesta l-a așteptat pe contracandidatul său, Andrei Năstase, să discute despre „Deschiderea și transparența activității primăriei, implicarea civică”.

Ceban a spus ce intenționează să facă pentru ca Primăria Chișiunău să fie o instituție transparentă. De asemenea, acesta a dat asigurări că, în cazul în care va ajunge primar general, atunci în fiecare lună va organiza o întâlnire cu locuitorii capitalei. „Putem să face aceste întâlniri conform aceluiași format. Voi prezenta bilanțul activității mele, proiectele care trebuie implementate. Putem vedea obiecțiile oamenilor față de primar și administrația Primăriei Chișinău. Eu sunt deschis”, a precizat acesta.

Întrebat cine s-ar face vinovat în cazul în care nu câștigă alegerile de duminică, Ion Ceban a răspuns: „Avem măria sa alegătorul, el decide și nu trebuie să căutăm vinovați”, a punctat acesta.

Socialistul a mai adăugat că vrea ca Andrei Năstase să vină la dezbaterile televizate și să fie discutate problemele capitalei. „Au mai rămas două runde de dezbateri televizate și îmi doresc ca la ele să vină contracandidatul meu”, a conchis acesta.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md