„Descoperă eroul din tine!” Programul activităților din Grădina Publică „Ștefan cel Mare” dedicate Zilei Internaționale a Copilului

11
Foto: Porapak Apichodilok

Ministerul Educației, Culturii și Cercetării invită, pe data de 1 iunie, vineri, toți copiii și părinții în Grădina Publică ,,Ștefan cel Mare și Sfânt” din municipiul Chișinău pentru a participa la frumoasa sărbătoare a copilăriei, cu genericul „Descoperă eroul din tine!”.

Programul dedicat Zilei Internaționale a Copilului include activități distractive și sportive, bule de săpun, darts, judo, concursuri, competiții, desene pe asfalt.

 În intervalul orelor 11:00-14:00, Grădina Publică „Ştefan cel Mare” va fi repartizată pe zone, fiecare reprezentând un desen animat. Astfel, oaspeţii vor avea ocazia să participe la diverse activități interactive, ateliere creative, „master-class”-uri, zone de relaxare și joacă.

 Cele 6 zone vor fi ghidate de eroii îndrăgiți:

# Hercule

# Moana

# Peter Pan

# Zorro

# Aladdin

# Făt-Frumosharta

# Programul evenimentului

1

 Ediția din acest an a Zilei Internaționale a Copilului este organizată de către Guvernul Republicii Moldova, Ministerul Educaţiei, Culturii și Cercetării și Centrul Republican pentru Copii și Tineret ,,Artico”, în parteneriat cu UNICEF Moldova.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente