„Faraonul” are șanse să joace la Campionatul Mondial. Ce spune doctorul naționalei Egiptului despre revenirea acestuia

thumb_65961_default_news_size_5_11428700

Mohamed Salah va juca în grupele Cupei Mondiale 2018 din Rusia. Atacantul naționalei Egiptului va reveni pe teren la cel de al doilea meci din grupă.

Medicul naționalei Egiptului, a anunțat astăzi că, Mohamed Salah va rata primul meci pe care naționala Egiptului îl va disputa la Cupa Mondială din Rusia. Astfel, oficialul reprezentativei africane a precizat că perioada în care Salah va sta departe de gazon nu va fi mai lungă de trei săptămâni, scrie digisport.ro.

Astfel, Salah nu va juca în primul meci al Egiptului, cel contra Uruguay-ului, programat pe data de 15 iunie. În schimb, fotbalistul va fi apt de joc pentru celelalte două partide din grupă, cu Rusia și Arabia Saudită.

Salah, în vârstă de 25 de ani, s-a accidentat la umăr în prima repriză a finalei UEFA Champions League, la scorul de 0-0. El a fost înlocuit cu Lallana în minutul 31. După această accidentare un avocat egiptean cere despăgubiri de un miliard de euro de la Sergio Ramos.

Egiptul va debuta la Cupa Mondială din Rusia contra Uruguayului pe 15 iunie. Egiptul va întâlni în Grupa A Rusia, Arabia Saudită și Uruguay.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente