Principală  —  Ştiri  —  Justiție   —   Reglări de conturi și amenințări…

Reglări de conturi și amenințări cu arma la Soroca

La 15 martie curent, Poliția din orașul Soroca a fost alertată de către un șofer, în vârstă de 31 de ani, originar din Chișinău. Tânărul a comunicat, că în timp ce conducea automobilul de model „Mitsubishi”, pe drumul local între satele Bădiceni și Dărcăuți, a fost accidentat de un alt vehicul de model „Mercedes”.

În rezultatul accidentului, șoferul automobilului „Mercedes” împreună cu trei pasageri de-ai lui l-au agresat și amenințat cu o armă de model necunoscut.

Imediat, două echipe de patrulare s-au deplasat la fața locului. Aici, polițiștii au observat un grup de persoane care se certau între ei. Totodată, în mâna unui suspect, inspectorii au observat un pistol pneumatic, iar altul se apăra cu o cheie metalică.

Suspecții au fost conduși la Inspectoratul de poliție Soroca pentru audieri.

În timpul cercetărilor, forțele de ordine au stabilit, că șoferul „Mercedes”-ului, în vârstă de 28 de ani, locuitor al satului Bădiceni, a fost deranjat de observațiile și criticile celuilalt conducător auto, fapt, ce l-a determinat să îl amenințe cu un pistol pneumatic, de origine și apartenență necunoscută. Mai mult, în urma testării alcoolscopice, s-a stabilit că agresorul se afla la volanul mașinii sub influența băuturilor alcoolice. Acesta avea 0,97 gr/l de alcool în aerul expirat.

Cazul este cercetat de către angajații IP Soroca întru elucidarea tuturor circumstanţelor. Arma va fi supusă mai multor cercetări specializate pentru stabilirea provenienței și implicării acesteia în diverse infracțiuni.