Recomandări #diez. Evenimente însorite la care să mergi cu prietenii în ultima zi de primăvară

wildfox-couture-2014-summer-womens-fashion-looks-royal-romance-denim-jeans-cutoffs-shorts-dress-ruffles-pajamas-sleepwear-flowers-stripes

E ultima zi de primăvară și trebuie să petreci această zi cât mai interesant și util. E joi și ultima zi de școală, așa că meriți să te relaxezi după un an greu la câteva evenimente interesante.

#Premieră film „Ultima zi din Mai”

ultima zi de mai”ULTIMA ZI DIN MAI” – debutul lui Igor Kistol în regie de lung metraj, cu Valeriu Andriuță, Dana Ciobanu și Tudor Andronachi în rolurile centrale. Lungmetrajul a fost nominalizat la Prestigioasele Premii NIKA, categoria ”Cel Mai Bun Film din CSI, Georgia și Țările Baltice” și va avea Premieră Mondială la 25 Mai (ora 20:30 la cinema BABYLON Kino), fiind înscris în selecția oficială a festivalului internațional SEEFF a BERLIN. La 31 Mai este preconizată premiera națională, urmată de proiecții în cinematograful Odeon la 1, 2 și 3 iunie. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Pub Quiz: Amintiri din copilărie

QuizAcesta este un joc intelectual – distractiv , unde fiecare participant, poate util și cu plăcere să își petreacă timpul, să își demonstreze ingeniozitatea și norocul, și nu în ultimul rând să își demonstreze cunoștințele sale, răspunzând la întrebări într-o companie de oameni veseli și pasionați. Mai multe detalii vezi AICI.

#Live Session form Africa

kiras live

Tamala este un band din Mali, membrii Ansamblului Tamala, originari din Bamako, capitala statului Mali, interpretează muzica tradițională a comunității mandinka și a altor grupuri etnice vest-africane. Denumirea bandului provine din bambara, un dialect din Mali, și înseamnă „rătăcitor”, „nomad”. Cele mai multe dintre instrumente sunt cele cordofone, realizate din bostanul african „kalebashi”. Mai multe detalii găsiți pe pagina de Facebook a evenimentului.

#Blockers

blockers-poster-widePentru că fetele lor adolescente sunt cele mai bune prietene, părinții acestora, Lisa, Mitchell și Hunter, au ajuns să se cunoască de mai bine de zece ani. Dar cum timpul trece repede, iar pubertatea a redefinit deja dinamica parentală, liceencele se îndreaptă deja spre balul de absolvire. Însă după ce găsesc pe laptop-ul fetelor un pact codificat cu ajutorul emoticoanelor prin care acestea plănuiesc să își piardă virginitatea în seara balului, părinții adolescentelor pornesc într-o misiune ultra secretă de a le da planurile peste cap, chiar dacă asta presupune să o facă în cel mai rușinos mod posibil și cât se poate de public, în fața tuturor.

sexa ne budet sexa ne budet1

#Cutia Neagră

Teatru„Cutia Neagră” este un spectacol autentic, despre influența, dependența și obsesia erei digitale, în lumea morală și spirituală a oamenilor acestui secol.Spectacolul se axează pe situații spontane care provoacă discuții controversate, demaschează spațiul electronic în care fiecare și-a creat universul său. O realitate care alungă singurătatea și creează un confort psihic. E ca un joc, care se vrea democratic. Mai multe detalii vezi pe pagina de Facebook a evenimentului.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente