(foto) Cum s-a desfășurat campionatul „Cel mai bun orator diplomat” și cine sunt câștigătorii din acest an

colag

O săptămâna frumoasă este compusă din zile muncitoare și un Weekend de neuitat. Echipa ATD (Asociația Tinerilor Diplomați) a reușit să petreacă cele 7 zile într-un tempou accelerat, cu rezultate frumoase. Astfel, pe 26 mai, în incinta Bibliotecii Municipale „B. P. Hasdeu” a fost organizat campionatul „Cel mai bun orator diplomat”, ediția a II-a.

Organizatorii ne spun că această ediție a trecut cu succes „emoții inhibate, prestații motivante, aplauze furtunoase, diplomați și oratori, toate aceste elemente au fost apreciate și taxate de către onorabilul juriu care a fost sedus de temperamentul participanților.

Membrii juriului au fost: Vera Nastasiu, Cauia Alexandru, Diana Ungureanu și Daria Stratu. Aceștia au ajuns la concluzia că „evenimentul trebuie repetat, încurajat și susținut, deoarece atmosfera unei runde de discursuri publice te captivează și te face să-ți i-ai soarta in mâini și sa-i poruncești un set de instrucțiuni de succes.

Câștigătorii titlului de cel mai bun orator diplomat din acest an sunt:

#1. Loredana Sturza – premiul mare

#2. Dumitru Rău – argint

#3. Ion Bulgac – bronz

Oratorii au susținut discursuri pe teme istorico-politice care au impresionat prin argumentele și opiniile personale, punctul de vedere atât de exact la o vârstă fragedă pentru asemenea subiecte de ordin internațional și doctorat.

Organizatorii te îndeamnă să participi și tu la celelalte ediții, poate chiar tu vei câștiga premiul mare și titlul de „Cel mai bun orator diplomat”.

fotoort

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Autoare:Elena Baranov
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente