‹ adv ›
‹ adv ›
‹ adv ›
vineri, 19 aprilie, 2024
13.9 C
Chișinău
‹ adv ›
HomepageȘtiriVizită în Bosnia și Herțegovina pentru producătorii de căpșun și zmeur

Vizită în Bosnia și Herțegovina pentru producătorii de căpșun și zmeur

‹ adv ›

Comentarii

‹ adv ›

Proiectul Agricultura Performantă in Moldova, finanțat de USAID, organizează în perioada 1-7 iulie 2018 o vizită de studiu pentru producătorii locali de căpșun și zmeur în Bosnia și Herțegovina. Agenda vizitei de studiu cuprinde vizite la producătorii de căpșun și zmeur din această țară, dar și o zi de instruire la Universitatea din Sarajevo privind tehnologiile moderne de producere a căpșunului și zmeurului.

Participanții vor fi selectați prin concurs. Doritorii sunt obligați să posede pașaport biometric valabil pentru călătorie în Bosnia și Herțegovina. Cheltuielile de deplasare și cazare pentru participanți vor fi acoperite de Proiectul USAID/APM, cheltuielile pentru alimentație și alte necesități personale vor fi achitate de participanți.

Pentru participarea la concursul de selectare fermierii interesați sunt rugați să completeze formularul și să-l expedieze la adresa e-mail: [email protected] până la data de 6 iunie, 2018 orele 17:00. Toate persoanele selectate vor semna cu Proiectul USAID/APM un Memorandum de înțelegere.

‹ adv ›

Advertoriale

‹ adv ›
‹ adv ›

Comentează

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›

Recomandate

‹ adv ›