(foto) Se anunță organizarea unei manifestații pentru interzicerea „propagandei homosexuale”

VVV_8452

Internauții au surprins la stațiile din Chișinău un anunț în care oamenii sunt îndemnați să iasă la o manifestație în centrul Capitalei pentru a cere Parlamentului Republicii Moldova să interzică „propaganda homosexualității” din țară.

Manifestația se anunță pentru joi, 31 mai, ora 9.30 în fața monumentului Ștefan cel Mare și Sfânt. În anunț este specificat faptul că acestea ar fi „măsuri de protecție” a familiei tradiționale.

Oamenii mai sunt îndemnați să iasă la manifestație dacă: „țin la tradiția neamului, la credința strămoșilor și dacă vor ca Moldova să aibă un viitor.”

Vedeți mai jos anunțul surprins de internauți, care a ajuns pe rețelele de socializare:

pdr

Cine este autorul acestui anunț și cine se ocupă de organizarea manifestației nu este clar. De menționat că, în urma marșului LGBT din Moldova care s-a desfășurat pe 19 mai, Mitropolia Moldovei a venit cu o scrisoare deschisă către conducerea țării, solicitând ca marșurile LGBT să fie interzise. Atunci Mitropolia a specificat că nu au chemat pe nimeni să încurce la desfășurarea marșului „Fără frică de Iubire”.

Reamintim că pe 19 mai mai mulți membri ai comunității LGBT din Moldova şi susţinătorii acestora au participat la un marș pașnic cu mesajul „Fără frică de iubire”, pentru a cere societăţii să fie mai tolerantă faţă de persoanele LGBT. La protest au ieșit și reprezentanți ortodocși, care au încercat să rupă cordoanele polițiștilor pentru a întrerupe organizarea evenimentului. 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente