Say Cheese! Cum te poți plimba o zi întreagă prin Horodiște și degusta gratuit brânzeturi de la producătorii autohtoni

sarbatoarea-branzeturilor-in-satul-horodiste-raionul-rezina
Foto: madein.md

Sărbătoarea cașcavalurilor și a brânzeturilor fabricate în Moldova revine în 2018 cu o nouă ediție în cadrul campaniei Drumul Laptelui. Producătorii locali de brânzeturi și cașcavaluri sunt gata să-și etaleze produsele celor mai fideli consumatori în cadrul unui eveniment ce va avea loc la Horodiște. Participarea este gratuită.

Vă așteaptă momente de revelație cu natura, drumeții la cascadele de la Țîpova, călătorii cu trăsura prin Horodiște, cu popasuri la localnici, un iarmaroc al produselor autohtone și desigur cea mai amplă degustare de cașcaval produs în Moldova.

În program:

# Bucate cu și din cașcaval;
# Degustări de cașcaval;
# Wine and cheese pairing;
# Off road prin zonă;
# Activități sportive;
# Și tot ceea ce înseamnă natural, spiritual și activ.

Conceptul evenimentului presupune un program definit pe ore, astfel încât vizitatorii să fie antrenați în activități pe tot parcursul zilei. Doritorii de a participa la acest eveniment sunt așteptați în mod obligatoriu de la început, ora 12.30.

Participarea la eveniment este absolut gratuită, totuși locurile sunt limitate, de aceea pentru a vă asigura un loc este necesar să vă înregistrați AICI. Se va organiza transport contra cost dus/întors din Chșinău.

Evenimentul este organizat în parteneriat cu Asociația de Solidaritate franco-moldavă „Vent d’Est” și Asociația Pro Cooperare (proiectul MILK) susținută de fundația HEKS.

Detalii despre eveniment puteți afla și pe pagina de Facebook.

say_cheese__13_ say_cheese__82_ say_cheese__163_ (1) say_cheese__26_ say_cheese__89_

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente