01:46:05 25.04.2024
Stiri

Ignat, luptătorul care l-ar fi omorât în bătaie pe un tânăr de 30 de ani în fața unui club din Chișinău, 30 de zile de AREST. Ce spun avocatul și tatăl sportivului

Anticorupție 29.05.2018 15:23 Vizualizări2860 Autor: Ziarul National
Ignat, luptătorul care l-ar fi omorât în bătaie pe un tânăr de 30 de ani în fața unui club din Chișinău, 30 de zile de AREST. Ce spun avocatul și tatăl sportivului FEA


Aurel Ignat, luptătorul K1 la care a arătat soția bărbatului de 30 de ani, ucis într-o bătaie din fața unui club din Chișnău, ca fiind implicat în acest caz, a primit astăzi 30 de zile de arest.

Sportivul a fost reținut duminică, după ce acest caz a ajuns în atenția publicului. Tânărul bătut de un grup de sportivi pe 19 mai, pentru că i-ar fi luat apărarea unei fete, a decedat după șase zile în care s-a aflat în comă la spital.

Ignat în vârstă de 25 de ani nu a ajuns astăzi la Judecătoria Chișinău, sediul Râșcani, pe motiv că s-ar simți rău „din cauza traumelor pe care le-a primit”.

CITIȚI și Scrisoarea TERIFIANTĂ a tinerei care a rămas cu un copil de șapte ani, după ce soțul i-a fost UCIS în bătaie de către luptători K1: „Plâng, apoi iar plâng...”

Avocatul acestuia le-a spus jurnaliștilor că luptătorul pledează nevinovat și că el, de fapt, s-a apărat în acea noapte.

„Vom ataca decizia la Curtea de Apel. Pledăm pentru nevinovăția lui. El doar a răspuns la lovituri, eu nu cunosc faptele, el a răspuns la lovituri. Vom ataca decizia. Nu a fost adus din cauza traumelor pe care le-a primit, are urme de lovituri, nu sunt medic ca să spun gradul de lovituri ale lui. Nu pot să spun ce a fost acolo. A fost un număr nedeterminat de persoane. Starea de sănătate a lui Aurel e rea, se simte rău”, a spus avocatul, citat de Pro TV.

Și tatăl sportivului, Ion Ignat, are aceeași versiune: „El a fost bătut tare și a doua zi a fost internat în spital, patru zile a stat în spital. Mi-a spus că l-au bătut. El nu a batut, pentru el ( Aurel) s-au implicat. N-a fost acasă după bătaie, el a fost bătut și după care a fost la spital. El era pornit să se odihnească în acea seară. Nu a deranjat el pe nimeni, pe el l-au luat la bătaie. Damir, Țuțu nu au nicio treabă cu Aurel, pentru că el a plecat de la FEA. Țuțu e într-un club și Aurel e în alt club”.

Anterior, un alt sportiv din același grup, Mihai Pârgaru de 20 de ani, a fost reținut pentru 30 de zile, fiind suspectat în același caz.

Astăzi, tânărul bătut crunt și decedat la câteva zile de la incident a fost condus pe ultimul drum, lăsând orfan de tată un băiețel de șapte ani.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
22.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Mercenarii lui Șor ș...

20.04.2024 20:07 Ziarul National Nicolae Enciu // Basarabia sub teroar...

19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md