(video) Singur în fața dezbaterilor și cu planuri mărețe. Ion Ceban a vorbit despre mirosul urât și gunoiștile din Capitală

ceban

Ion Ceban, candidatul pentru Primăria Chișinău din partea Partidului Socialiștilor din Moldova, a participat iarăși de unul singur la dezbaterile din centrul Capitalei. Și de această dată, Ceban a venit în fața cetățenilor pentru a răspunde la întrebări.

Moderatorul, Gheorghe Gonța a menționat la început de dezbatere că aceasta pot fi numită „conversație”, deoarece Năstase nu a mai acceptat să se prezinte, iar Ceban vorbește despre problemele orașului de unul singur.

Astăzi, Ceban a vorbit despre mirosul urât din Chișinău și când va dispărea el, despre problema „gunoiștii” și alte întrebări ce țin de gospodăria locativ-comunală.

Deși, mandatul primarului care va fi ales pe 3 iunie va fi de un an de zile, Ceban are planuri pentru o perioadă mai îndelungată. Astfel, acesta a vorbit despre problema mirosului urât din oraș, menționând că în maxim doi ani, până în primăvara anului 2020 este posibil de soluționat această problemă.

Ceban a promis că dacă ajunge în funcția de primar orice numire în funcție la Primărie va fi prin concurs și va fi transparentă, cu dosare deschise și cu participarea societății civile.

Întrebat despre ce rezultate arată sondajele interne cu referire la alegerile din 3 iunie, Ceban a menționat că „arată bine”, atât pentru el cât și pentru Năstase.

De menționat că invitația la dezbateri zilnice Ceban i-a făcut-o lui Năstase pe 20 mai când au fost anunțate rezultatele primului tur al alegerilor locale din Chișinău, însă Năstase până acum nu s-a prezentat la nicio dezbatere organizată de contra-candidatul său.

Astăzi, la aceeași oră, odată cu dezbaterile organizate de Ceban, liderul Platformei DA, Andrei Năstase și președinta PAS, Maia Sandu, au susținut o conferință de presă pe strada Belinski din sectorul Buiucani.

Reamintim că pe 3 iunie va avea loc cel de al doilea tur al alegrilor noi locale din Chișinău.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente