/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 785: Reuniune NATO-Ucraina și recordul anunțat de Zelenski. Zaharova atacă din nou Moldova

/VIDEO/ A rămas singură acasă. O fetiță care atârna de un balcon la etajul cinci, salvată de pompieri

missing
29 mai 2018, ora 09:30

Potrivit Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, copilul se afla singur acasă în momentul producerii incidentului. Salvatorii au fost alertați de tatăl copilului, care anterior a fost sunat de propriul copil.

Pe parcursul operațiunii de salvare, tatăl copilei încerca să-i mențină calmul, discutând la telefon cu ea. La fața locului a intervenit un echipaj de pompieri, care prin intermediul unei autoscări a efectuat misiunea de salvare. În mai puțin de 10 minute salvatorii au coborât în siguranță fetița, reușind s-o calmeze.

Inspectoratul General pentru Situații de Urgență al MAI atenționează persoanele care au în grijă minori să nu-i lase nesupravegheați. Mai mult, în caz de situații de risc să apeleze de urgență Serviciul 112. Potrivit IGSU de la începutul anului 2018, pompierii au salvate 25 de copii din diverse situații de risc.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram