/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Medicii care i-au tratat pe Serghei şi Iulia Skripal, nesiguri în privinţa prognozei lor medicale

29 mai 2018, ora 08:57

Serghei Skripal, un fost colonel în informaţiile militare din Rusia care a trădat zeci de agenţi Marii Britanii, şi fiica sa Iulia au fost găsiţi inconştienţi pe o bancă din oraşul englez Salisbury pe 4 martie.

Stafful spitalului din Salisbury, unde cei doi au fost trataţi, a declarat pentru BBC că unii au început să se întrebe dacă cei doi nu cumva vor muri din cauza agentului neurotoxic administrat.

Întrebată despre impactul pe termen lung al otrăvirii asupra sănătăţii lui Skripal, directorul medical al spitalului, Christine Blanshard, a declarat că prognoza este nesigură.

Marea Britanie a afirmat că este foarte probabil ca Rusia să fie responsabilă de otrăvirea celor doi Skripal, iar guvernele occidentale, inclusiv cel al SUA, au expulzat peste 100 de diplomaţi ruşi. Rusia a negat orice implicare în otrăvirea fostului spion şi a fiicei sale şi a luat propriile măsuri în replică la expulzările diplomaţilor săi.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram