/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 791: Rachete secrete și viceministru arestat! SUA și UE oferă ajutor, iar Rusia anunță un acord cu Kievul

/VIDEO/ Bărbatul care a murit după ce a fost bătut de sportivii K1 va fi înmormântat marți la Orhei

missing
28 mai 2018, ora 19:18

Incidentul a avut loc pe 19 mai. Tânărul de 30 de ani a ajuns la Spitalul de Urgență în stare gravă. Atât martorii, cât și responsabilii din cadrul instituției spun că în afară de tânărul decedat, alte două persoane au avut nevoie de îngrijiri medicale.

„S-au mai adresat alți doi pacienți pentru îngrijiri medicale. Unul dintre ei au fost internat în secția de neurochirurgie fiind diagnosticat cu plagă în regiunea capului și comoție, iar cel de-al doilea pacient avea fractură de radius, la mâna dreaptă,” susține Cristina Gorea, purtător de cuvânt la Spitalul de Urgență.

Unul dintre antrenorii lui Aurel Ignat spune că, de fapt, el este victimă și că oamenii legii vor demonstra nevinovăția lui Ignat.

„Sunt convins că organele competente o să stabilească cu lux de amănunte toate circumstanțele și sunt absolute convins că o să se demonstreze contrariul. Noi am discutat nemijlocit a doua zi după conflictul care a avut loc. Pentru că inclusive persoana nemijlocit decedată, l-a lovit în cap pe Aurel, după câte cunosc că el tot a fost internat în spital,” ne-a declarat Nicanor Trocin, antrenorul lui Aurel Ignat.

Totodată, președintele FEA, Dorin Damir, care este și finul democratului Vlad Plahontiuc, spune că cei doi sportivi suspecți nu au nicio legătură cu federația K1 de amatori.

Ambii suspecți, la moment, nu sunt nici sportivi membri ai Federației K-1 de Amatori, nici participanți ai proiectelor organizate de FEA. Aurel Ignat, de mai bine de un an, nu mai are nici o legătură cu activitatea asociației FEA și nici nu mai participă la turneele organizate de noi. Acum un an, sportivul însuși a decis să ne părăsească și să participe într-o altă organizație. Al doilea sportiv suspectat de acțiuni ilegale, Mihail Pîrgaru, de asemenea nu este membru al Federației WAK-1F RM,” susține Damir.

Asta deși pe pagina oficială FEA.MD, la rubrica luptători, l-am găsit pe Aurel Ignat.

Tânărul Sergiu Bejenari a ajuns la spital în comă după ce a fost bătut cu bestialitate în fața unui club de noapte din centrul capitalei. La sfârșitul săptămânii trecute, bărbatul a murit pe patul de spital. El a lăsat în urma un băiat de 7 ani. Marți, 29 mai, bărbatul va fi petrecut pe ultimul drum.

Au fost reținuți doi suspecți, dintre care unul, Mihail Pîrgaru, a fost deja plasat în arest preventiv pentru 30 de zile. În fața instanței, suspectul s-a declarat nevinovat.

 

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram