#diez vă recomandă evenimente interesante pentru toți, marți, 29 mai

Evenimente-joi-17-mai-920×612

Ziua de marți vă promite a fi interesantă din toate punctele de vedere. Fie că ești mamă ori tată, fie ești un cetățean activ și îți dorești ca orașul Chișinău să se dezvolte corect ești așteptat/ă să vii la următoarele evenimente pregătite de echipa #diez.

#1 Discuții publice: „Scoatem subteranele la suprafață!”

Pasajele pietonale subterane sunt într-o stare deplorabilă, iar cetățenii sunt tot mai nemulțumiți. Scările deseori sunt distruse, balustradele sunt murdare sau lipsesc, iar rampele sunt învechite și nu corespund necesităților pietonilor. Subteranele sunt parțial iluminate sau nu sunt iluminate deloc. Pe pereți sunt rămășițe de publicitate, care contribuie la aspectul lor inestetic. Colectorii de apă sunt distruși, iar unele subterane se inundă pe timp de ploaie.

Primăria Mea invită reprezentanții Primăriei mun. Chișinău, preturile de sector, consilierii municipali, experții, activiștii civici și locuitorii mun. Chișinău la discuții publice despre problema stării pasajelor subterane din mun. Chișinău.

Evenimentul va avea loc marți, 29 mai 2018, ora 17.30, în incinta bibliotecii municipale „B.P. Hasdeu” (Bd. Ștefan cel Mare și Sfânt, nr. 148).

Activitatea se desfășoară în cadrul proiectului „Monitorizarea Consiliului Municipal Chișinău”, implementat de Asociația „Primăria MEA”, cu sprijinul financiar al Departamentului Buna Guvernare al Fundației Soros-Moldova.

Pagina evenimentului aici.

#Dezbatere publică electorală | Promo-LEX

În contextul turului doi al alegerilor locale noi din mun. Chișinău, din 3 iunie, Asociația Promo-LEX organizează o dezbatere publică electorală.

În cadrul dezbaterii, sunt invitați candidații la funcția de primar general al mun. Chișinău, care vor participa în turul doi de scrutin:
#Ion Ceban, Partidul Politic „Partidul Socialiștilor din Republica Moldova”;
#Andrei Năstase, Partidului Politic „Platforma Demnitate şi Adevăr”.

Tema Dezbaterii: Problemele mun. Chișinău și viziunea concurenților electorali cu privire la soluționarea acestora.

Veniți la dezbateri, ascultați candidații și aflați cum au ei de gând să rezolve problemele municipiului Chișinău. Veți putea adresa întrebări candidaților la rubrica MICROFONUL LIBER. Dezbaterile vor avea loc pe 29 mai, începând cu ora 17.00, în incinta Centrului Cultural „Odeon”, strada Mihai Eminescu 55. Intrarea este liberă.

#Şezătoarea Mamelor – ediţia 8

Pe 29 mai mămicile, viitoarele mămici și tătici sunt invitați la un nou eveniment informativ și relaxant! În program vor fi discuții cu medici buni, surprize și cadouri pentru fiecare! Tema evenimentului: „Pregătirea pentru vacanță”.

Subiecte: 
#1. Ne pregătim corect de vacanță! Conținutul trusei medicale.
#2. Protecția intestinului la drum lung;
#3. Cum să scapi ușor și sigur de păduchi;
#4. Dispozitivele necesare pentru orice graviduță sau mamă;
#5. Cum dezvoltăm gândirea logică la copii;
#6. Îngrijirea corectă a pielii bebelușilor pe timp de vară;
#7. Și alte teme actuale în rândul părinților.

Intrarea este GRATUITĂ, doar în bază de înregistrare!
1. Completează FORMULARUL 
2. Dă participă/interesat la evenimentul de pe facebook;
3. Fă un share evenimentului de pe Facebook, ca să afle mai multe mame de el.

La eveniment veniți fără copilaşi. Este o regulă importantă, pe care trebuie să o respectați! Evenimentul va avea loc la V-Continental Business Center, bd. Cantemir 5/4, etajul

Pagina evenimentului aici.

#Prinţul fermecător

Trei prințese de poveste descoperă că sunt logodite cu același prinț fermecător. Află-le istoria în desenul animat în 3D în cinematografele Patria.

i

 

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente