05:04:11 20.04.2024
Stiri

Ceban promite că va desemna un VICEPRIMAR responsabil de relația cu suburbiile capitalei

Partide/Comunicate 28.05.2018 15:40 Vizualizări1273 Autor: Ziarul National
Ceban promite că va desemna un VICEPRIMAR responsabil de relația cu suburbiile capitalei privesc.eu


Socialistul Ion Ceban a continuat seria de dezbateri electorale la care îl așteaptă și pe contracandidatul său din turul II al alegerilor pentru Primăria Chișinău, Andrei Năstase. Cum liderul Platformei „Demnitate și Adevăr” nu a venit la discuții, Ceban a discutat cu primarii din suburbii la tema: „Interacțiunea Primăriei Chișinău cu suburbiile municipiului Chișinău”.

„Am comunicat, în premieră, că, dacă voi ajunge în funcția de primar, vom desemna, împreună cu primarii, un viceprimar responsabil de relația cu suburbiile. Voi numi și un consilier responsabil de acest domeniu”, a menționat Ceban.

Acesta le-a mai spus primarilor că, în contextul reorganizării, va fi instituită o direcție ce se va ocupa de parteneriatele publice private, pentru a pune în valoare mai multe lucruri care pot fi făcute în comunitățile Chișinăului.

„De menționat că, primarii suburbiilor, pentru prima dată, au vorbit în public despre atitudinea din ultimii ani a primarului general al capitalei în raport cu suburbiile. Ei au confirmat că socialiștii sunt cei care au efectuat vizite regulate în suburbii și le-au susținut demersurile. Împreună cu primarii vom reuși să facem lucruri frumoase în suburbii, iar un prim pas a fost făcut astăzi”, a scris Ion Ceban pe pagina sa de Facebook.

Candidatul socialiștilor susține că și mâine va fi prezent, începând cu ora 12.00, în Grădina Publică Ștefan cel Mare. „Continuăm să discutăm probleme din capitală și anume: mirosul urât, evacuarea gunoiului și problemele din gospodăria locativ-comunală”, a mai adăugat acesta, fără a mai preciza dacă-l așteaptă sau nu și pe Andrei Năstase.


Stiri relevante
Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
19.04.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Despărțirea apelor p...

15.04.2024 09:20 Nicolae Negru Nicolae Negru // Simțul realității și...

12.04.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Recensământul ca o f...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Cum veți vota la referendumul care va avea loc în toamna anului 2024 în R. Moldova?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md