/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 764: Explozii la Harkov și Zaporojie. ISW: Rusia probabil va pierde războiul

Rușii își pot achita cumpărăturile cu ajutorul unui selfie. Cum lucrează serviciul

28 mai 2018, ora 15:27

În prezent, achitarea biometrică pentru cumpărături este disponibilă în mai multe rețele de catering și cafenele unde tehnologia a fost testată. Începând cu luna iunie, serviciul, în special, va fi disponibil și la 250 de puncte de plată în comerțul cu amănuntul din Moscova și Sankt-Petersburg. În viitorul apropiat, companiile vor lansa proiecte cu mai multe rețele federale mari. VisionLabs spune că până la sfârșitul anului 2018 este planificată lansarea în alte regiuni din Rusia.

Serviciul de plată biometric pentru achiziții și servicii este disponibil pentru utilizatorii aplicației SWiP pe iOS și Android. Pentru a le utiliza, trebuie să vă scanați fața cu telefonul smartphone. Pentru plata, trebuie doar să vă uitați la camera instalată lângă casa de marcat. „Platforma pentru recunoașterea facială VisionLabs LUNA este echipată cu tehnologia Liveness, care verifică dacă o persoană este în fața camerei sau o imagine neînsuflețită”. Mulțumită acestei tehnologii, escrocii nu pot folosi fotografii sau videoclipuri ale altor persoane pentru a plăti pentru achiziții”, susțin dezvoltatorii.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram