/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 765: Atac masiv și copil de 5 ani, rănit. Un avion militar rusesc s-a prăbușit în mare

PAS nu se lasă bătut: „Contestația noastră nu e împotriva votului oamenilor din Jora de Mijloc”

28 mai 2018, ora 14:02

„Constatăm, și în acest caz, că atât instanțele judecătorești, cât și alte organe – Comisia Electorală Centrală, procuratura etc. – nu își îndeplinesc atribuțiile în conformitate cu legea și se fac a nu vedea încălcările evidente comise în cadrul alegerilor din comuna Jora de Mijloc”, se menționează într-un comunicat de presă al partidului.

PAS susține că contrat prevederilor legale, partidul Șor a cheltuit în cadrul campaniei electorale 294 mii de lei, adică de trei ori mai mult decât plafonul maxim stabilit de CEC.

„Cu toate că guvernarea dă asigurări mincinoase că alegerile din toamnă vor fi libere și corecte, decizia de astăzi arată că unii concurenți electorali cu bani vor fi favorizați în detrimentul celorlalți. Contestația noastră nu este împotriva votului oamenilor din Jora de Mijloc, dar împotriva faptului că legea nu este egală pentru toți”, se mai menționează în comunicatul PAS.

Menționăm că Curtea de Apel a menținut Hotărârea Judecătoriei Orhei prin care au fost validate rezultatele alegerilor din Jora de Mijloc, precum și mandatul de primar al Marinei Tauber.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram