Debut mult sub așteptări pentru filmul „Solo: A Star Wars Story” în box office-ul nord-american

by Genko Genko
Distribuiti mai departe...

„Solo: A Star Wars Story”, spinoff regizat de Ron Howard, a înregistrat un debut sub așteptări în Statele Unite, cu doar 83,3 de milioane de dolari încasări în weekend, potrivit boxofficemojo.com. Pe cele patru zile ale weekendului dedicat Memorial Day este estimat ca filmul să genereze 101 milioane de dolari, potrivit News.ro.

Pelicula Disney – Lucasfilm nu a fost primită pe cât de bine se aşteptau producătorii nici la nivel internaţional, unde a generat încasări de 65 de milioane de dolari.

În box office-ul nord-american, „Deadpool 2” – regizat de David Leitch, cu Ryan Reynolds în rol principal – a coborât un loc, după ce săptămâna trecută a debutat în fruntea topului. În al doilea weekend de la premieră, filmul a generat încasări de 42,7 milioane de dolari, cu un total în SUA de 207,4 milioane de dolari.

După al cincilea weekend de la premieră, „Avengers: Infinity War” a coborât o poziţie, până pe locul trei, după ce în ultimele trei zile a generat încasări de aproximativ 16,5 de milioane de dolari.

Comedia romantică „Book Club”, cu Diane Keaton, Jane Fonda, Candice Bergen şi Mary Steenburgen în distribuţie, a generat, în al doilea weekend de la premieră 9,45 de milioane de dolari, iar „Life of the Party”, cu Melissa McCarthy în rol principal şi coscenarist, a ocupat, după al treilea weekend, locul al cincilea în top, cu încasări de 5,1 milioane de dolari.

Thrillerul „Breaking In”, produs de Will Packer, a ajuns pe locul al şaselea în top după ce, în al treilea weekend de la debut, a generat încasări de 4 milioane de dolari.

Pe locul al şaptelea s-a plasat, după al doilea weekend de la premieră, comedia de familie „Show Dogs”, care a generat încasări de 3,07 milioane de dolari.

„Overboard” a coborât o poziţie, după al patrulea weekend de la lansare, până pe locul al optulea. Comedia romantică regizată de Bob Fisher şi Rob Greenberg, cu Eva Longoria, Anna Faris, John Hannah, Swoosie Kurtz şi Josh Segarra în distribuţie, a generat încasări de 3 milioane de dolari.

Drama horror „A Quiet Place” a lui John Krasinski a coborât un loc, după al optulea weekend de la premieră. Filmul a generat încasări de 2,2 milioane de dolari.

Documentarul „RBG”, despre viaţa şi cariera fostei judecătoare Ruth Bader Ginsburg, a ocupat – după al patrulea weekend de la premieră – locul al zecelea, cu încasări de 1,1 milioane de dolari.


Distribuiti mai departe...

CITIȚI ȘI...