/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 792: Paradoxul invaziei, condiția NATO și demisie la Kiev! Rusia amenință că va ataca Polonia

Un nou mesaju emoționat scris de văduva bărbatului bătut cu bestialitate: „Scrisoarea care niciodată nu va ajunge la destinatar”

missing
28 mai 2018, ora 11:24

Serghei Bejenari este bărbatul de 30 de ani care a decedat după ce ar fi fost bătut cu bestialitate de mai mulți sportivi profesioniști K1 în apropierea centrului comercial Atrium, din Chișinău. Bărbatul a fost transportat la spital în noaptea de 18 spre 19 mai. Acesta avea multiple traumatisme ale scheletului facial, iar în aceeași dimineață a fost supus unei intervenții chirurgicale în regim de urgență, pentru extragerea hematomului cerebral. După șase zile de comă, bărbatul a decedat. Văduva bărbatului, Alisa Ceraniova, îl învinuiește de cele întâmplate pe luptătorului profesionist de K1, Aurel Ignat. Familia decedatului susține că sportivul ar fi fugit deja din țară, în timp ce poliția, refuză se vină cu detalii și informație relevantă despre incident. Mai multe detalii sunt disponibile AICI.

Pe acest caz, poliția a reținut până astăzi doi sportivi K1. Primul, Mihail Pîrgaru, a fost reținut sâmbătă seara, iar duminică, 27 mai, Judecătoria Chișinău a emis mandat de arestare pe 30 de zile pe numele sportivului. Mai multe detalii cine este sportivul găsiți AICI.

Tot duminică, 27 mai, pe acest caz a mai fost reținut un bănuit. Acesta este un bărbat de 25 de ani, sportiv K-Procurorii urmează să ceară marți, 29 mai, mandat de arestare pentru 30 de zile pe numele acestuia.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram