Cartea de memorii a lui Michelle Obama, „Becoming”, va fi lansată în noiembrie

michelle
Foto: harpersbazaar.com

Cartea de memorii a lui Michelle Obama, „Becoming”, va fi lansată la nivel mondial pe 13 noiembrie, a anunţat joi editura Fayard, care deţine drepturile de autor ale cărţii fostei Prime Doamne a SUA pentru lumea francofonă.

„Cartea lui Michelle Obama, „Becoming’, va fi publicată în Franţa în format tipărit şi digital de către editura Fayard. De asemenea, ea va apărea în 25 de limbi la nivel mondial”, a precizat editorul într-un comunicat preluat de AFP, citat de Agerpres.

Michelle Obama a dezvăluit deja pe contul său de Instagram coperta cărţii – aceeaşi în toate ţările – care reproduce o fotografie care i-a fost făcută în acest an, la Washington, de faimosul fotograf Miller Mobley, asistat de Meredith Koop, Carl Ray şi Yene Damtew. Fotografia o înfăţişează pe fosta Primă Doamnă zâmbind, cu capul sprijinit în mâna dreaptă, îmbrăcată într-un top de culoare albă.

Postarea este însoţită de un mesaj – postat şi pe contul său de Twitter – în care Michelle se declară extrem de bucuroasă să dezvăluie publicului coperta cărţii sale.

„Procesul scrierii acestei cărţi a fost unul extrem de important şi de revelator pentru mine. Pe măsură ce pregătesc apariţia ‘Becoming’ pentru această toamnă, sper să vă gândiţi şi la propria poveste şi am încredere că ea vă va ajuta să deveniţi cine vreţi să fiţi. Povestea voastră este cel mai preţios bun pe care îl aveţi şi va fi întotdeauna”, a scris Michele în mesajul care însoţeşte poza.

Share: Share on Facebook Share on Twitter Share on Telgram
Comentarii
  • Cineplex

  • Știri pentru tine
  • Lifestyle din stânga nistrului

  • Portalul CIVIC.MD: Activitati ONG, anunturi, granturi, job-uri, voluntariat, evenimente