18:00:53 28.03.2024
Stiri

Ce mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în patru ani la „Românii au talent”!

Monden 27.05.2018 18:02 Vizualizări2796 Autor: Ziarul National


Ce mult s-a schimbat Mihaela Rădulescu în patru ani la „Românii au talent”! sursa: click.ro

Schimbare mare de look pentru Mihaela Rădulescu! Jurata de la „Românii au talent” şi-a uimit admiratorii, vineri seara, când a apărut fără buclele rebele care au consacrat-o şi nuanţa de păr cu care şi-a obişnuit fanii. Diva de la Monte Carlo a purtat un machiaj intens, şi-a etalat decolteul generos şi pielea foarte bronzată.

Mihaela Rădulescu (48 de ani) a trecut printr-o serie de schimbări de când este jurată la „Românii au talent”, fanii fiind de-a dreptul surprinşi să o vadă de fiecare dată altfel. Schimbările au fost şi mai mari de la un sezon la altul al emisiunii de talente.

Mihaela Rădulescu a fost şi blondă

Diva de la Monte Carlo s-a alăturat echipei de la Pro tv în toamna lui 2014, iar pe atunci vedeta avea părul vopsit într-o nuanţă de şaten-roşcat, care treptat s-a transformat într-un blond miere, ca mai apoi vedeta să adopte culori mai intense.

A început cu un păr ciocolatiu pe care l-a închis, iar vineri seara am făcut cunoştinţă cu o brunetă veritabilă. Jurata a părut extrem de schimbată şi pentru că a renunţat la bucle în favoarea părului întins, look cu care fanii chiar nu prea sunt obişnuiţi. De altfel, nici ea nu optează pentru această coafură după cum chiar vedeta făcea mărturisiri pe blogul personal.

Mihaela Rădulescu a avut o privire seducătoare datorită machiajului şi a genelor lungi

„Părul - e creț, e lung și vreau să-l țin la fel de sănătos cât s-o putea de mult. Dacă n-am filmări sau evenimente sociale, nu-l agresez nici cu placa, nici cu uscătorul de păr. Îl spăl cu orice șampon am la îndemână, dar în fiecare săptămână îi aplic câte o mască. Am un păr care nu se îngrașă, deci măștile sunt hidratante, fie din comerț, fie făcute de mine, cu ulei de măsline, ulei de cocos, amestecate cu gălbenuș de ou și un strop de bere sau apă minerală. Pe vârfuri pun mereu ulei de cocos, cât e încă părul ud”, povestea Mihaela.

Vedeta şi-a completat look-ul de vineri seară cu un machiaj puternic de seară şi gene false şi şi-a pus în valoare decolteul fabulos, ajustat în cabinetul medicului estetician.

Sursa: click.ro


Top stiri

Parteneri
Descoperă
Punct de vedere NAȚIONAL
25.03.2024 09:14 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin căzut de pe ca...

22.03.2024 09:05 Nicolae Negru Nicolae Negru // De ce ideea referend...

18.03.2024 09:13 Nicolae Negru Nicolae Negru // Putin și Rusia ca bo...

Promo
Abonament
Abonează-te pentru a fi la curent cu ultimele știri
Recomandat
Sondaj
Sunteți de-acord ca referendumul constituțional privind aderarea R. Moldova la Uniunea Europeană să fie organizat în aceeași zi cu alegerile prezidențiale din anul curent?
Prietenii noștri

Widget cu noutăți la tine pe site

Ziarul Național 2013-2024. Toate drepturile sunt rezervate

Despre noi Publicitate News widget RSS Contacte Developed by WebConsulting.md