/LIVE TEXT/ Război în Ucraina, ziua 786: Sânge la Dnipro și avertizare de rang înalt. Zelenski: „Trebuie să înfrângem teroarea rusă”

Cum a comentat antrenorul de la Real Madrid posibila plecare a lui Cristiano Ronaldo

missing
27 mai 2018, ora 16:52

„Acesta e Madridul, am rămas fără cuvinte. Talentul şi munca este ceea ce are această echipă. Avem speranţă şi dorinţă de a face lucrurile bine. Le-am spus jucătorilor să savureze acest triumf pentru că acest lucru nu va mai fi văzut”, a declarat Zidane după finala de la Kiev.

Zidane n-a comentat declaraţia surprinzătoare a lui Cristiano Ronaldo, care a insinuat după meci că i-ar putea părăsi pe „galactici”.

„Nu ne gândim acum la asta, ci doar la ce avem de făcut. Vom vedea ce se va întâmpla”, a mai spus antrenorul lui Real.

„Dubla” lui Bale l-a impresionat pe Zidane. „Ceea ce a făcut îmi aminteşte de prestaţia lui Cristiano Ronaldo de la Torino”, a spus francezul. Portughezul a reuşit şi el o „dublă” în victoria cu 3-0 a lui Real Madrid de pe terenul lui Juventus, din turul sferturilor Ligii Campionilor.

Abonează-te la știri pe e-mail

TV8.md este site-ul de știri din Republica Moldova cu noutăți sociale, politice și economice de ultima oră, meteo astăzi, emisiuni, interviuri și investigații.
TiktokFacebookInstagramYoutubeTelegram

© 2024 TV8.md. Preluarea materialelor publicate pe tv8.md se face doar cu citarea sursei și prin intermediul unui link activ către pagina articolului.

FacebookInstagramYouTubetwittertelegramtelegram